Grud vender tilbage til rødderne | Golf.dk
Kristian Grud glæder sig til at skabe positive oplevelser for medlemmer og gæster i de to fusionerede Holstebro-klubber.

Grud vender tilbage til rødderne

26/02 - 2019 | Henrik Søe

Kristian Grud har haft sin gang på banen i Holstebro Golfklub i 20 år - men nu vender han tilbage til barndomsklubben i en helt ny rolle. Den tidligere professionelle golfspiller starter 1. april som golfmanager i den jyske traditionsklub og her får han ansvaret for at videreudvikle klubben, som i dag tæller to baner, 1.900 medlemmer og 20 medarbejdere.

For to år siden fusionerede Holstebro Golfklub med Storådalen og til den opgave ansatte man en direktør i form af Maj Lindegaard. Da hun sagde op for en måned siden, mente bestyrelsen, at man var nået så langt i processen med at sammensmelte de to klubber, at tiden i stedet var inde til at ansætte en golfmanager. Og valget faldt på Kristian Grud - en af klubbens egne “sønner”.  

- Man er kommet rigtig langt med fusionen - og det er gået bedre end forventet. Der har naturligvis været bump på vejen og kameler der skulle sluges. Alle har haft en mening, og der har været mange ender, der skulle nå sammen. Den tidligere direktør har haft en stor rolle i, at det er lykkedes, men nu skal der fokus på hverdagen, og det er det, jeg skal i gang med. Jeg skal være med til at gøre det til en god oplevelse for både medlemmer og gæster at komme på banerne, og det glæder jeg mig meget til, siger Kristian Grud, som dog blev noget overrasket over at komme i spil til det nye job.

- Jeg har et job hos Actona, som jeg er meget glad for, og jeg har fået nogle store muligheder her. Da jeg så pressemeddelelsen om, at direktøren stoppede, tænkte jeg ikke lige Kristian Grud, må jeg indrømme. Men jeg har spillet golf i Holstebro Golfklub i 20 år, og da jeg blev kontaktet af formanden, kunne jeg ikke sige nej uden at tage en snak. Og vi blev enige om, at vi ville i samme retning, siger den 33-årige Kristian Grud, der glæder sig til at vende tilbage til golfens verden på fuldtid.

- Det er rigtigt stort job for mig. Nu har jeg haft fem år, hvor jeg har lært alt muligt andet, og nu glæder jeg mig til at komme tilbage og arbejde med noget af det, som jeg stadig brænder for og har brugt så meget tid på de sidste 20 år, siger Kristian Grud, som i en årrække spillede på ECCO Touren, indtil han stoppede sin professionelle karriere for fem år siden.

Siden er det ikke blevet til meget golf.

-  Jeg har prioriteret job og familie, og det er kun blevet til lidt divisionsgolf. Men en del af jobbet som golfmanager er også at være synlig på banen, så forhåbentlig kommer jeg nu til at spille lidt mere golf igen. Det bliver ikke hver dag, men vi har en stor business-club som også skal udvikles via events og arrangementer og her kommer jeg helt sikkert til at bruge både mit netværk og mit eget golfspil, siger Kristian Grud.

Også formanden i Holstebro Golfklub ser frem til at udnytte Kristian Gruds erfaringer fra såvel golfverdenen og møbelvirksomheden Actona, der parentes bemærket også har været aktiv som sponsor på ECCO Touren.

-  Vi får en medarbejder, der har stort kendskab til salg, og med hans golfkarriere i bagagen får vi en daglig leder, der har stort kendskab til golfens verden. Kristian har samtidig et stort netværk inden for golfsporten gennem sin mangeårige deltagelse på ECCO Touren, lyder det fra golfklubbens formand Günther Løkke.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer