Gratis app vil forbedre dit golfspil | Golf.dk

Gratis app vil forbedre dit golfspil

08/10 - 2019 | Pressemeddelelse

Den 1. oktober slap det Dansk/Norske selskab Range2Green deres nye trænings app løs i Google Play og App Store. Med den i hånden får golfere over hele kloden adgang til et unikt træningsredskab som ikke alene er gratis, men også garanterer gode resultater på banen.

Range2Green baserer sig på teorien ”Deliberate practice” – en træningsform hvor ethvert slag gennemføres med et klart og tydeligt mål for øje. Dette er en yderst effektiv og internationalt anerkendt metode, som i stor stil anvendes blandt de etablerede professionelle spillere.

Golf er en teknisk sportsgren, og vi kender alle den gyldne regel om 10.000 timers træning for at blive rigtigt god. For de fleste af os ender en tur på rangen derfor ofte med volumentræning fremfor kvalitetstræning.

- Det kræver en høj grad af diciplin og dedikation at træne som de professionelle. Minutiøst må man forberede og gennemføre træninger, fokusere på specifikke mål og stræbe kontinuerligt efter nye milepæle. For os helt almindelige spillere er det ikke realistisk at træne på den måde. Det må være lærerigt, effektivt og udviklende at træne – men fremfor alt må det være sjovt. Det er netop her Range2Green adskiller sig fra alt jeg har prøvet tidligere, udtaler stifter af Range2Green Nicolas Grund Kristensen.

Range2Green er en gratis applikation med tilgang til over 200 øvelser verificeret af PGA of Denmark og Norsk Golf Forbund. Her findes øvelser til alle aspekter af spillet, og spilleren kan frit vælge mellem alle øvelser. App’en giver et godt billede af forbedringspotentialer, og spilleren får en let og enkel indgang til at træne målbevidst og konsekvent.

I tillæg til den individuelle træning, kan spilleren udfordre sine venner i app’en. Dermed bliver turen på rangen konverteret til en konkurrencesituation, så udover at træne målbevidst træner man også i ”spillesituationen”, og dermed får man arbejdet og udfordret sig selv i et miljø der tilsvarer det stress vi møder på banen. En sjov og effektiv metode til at sikre god udvikling af spillet.

- Vi oplever spillere på alle niveauer har glæde af Range2Green – alt lige fra min egen 72-årige mor til yngre spillere på junior niveau. Range2Green gør det sjovt at træne, løfter dit spil og sikrer alle en bedre oplevelse med spillet. I tillæg ser vi ofte at spillere får øjnene op for forbedringspotentialer og dermed søger hjælp hos den lokale Pro. En win-win for hele værdikæden i spillet, siger Nicolas Grund Kristensen.

Du kan læse mere om Range2Green her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer