Golfspillere fra hele Danmark samlet til Sydjysk Open | Golf.dk
Sydjysk Open har været afholdt 13 år i træk og du kan stadig nå at tilmelde dig til årets turnering.

Golfspillere fra hele Danmark samlet til Sydjysk Open

13/05 - 2019 | Pressemeddelelse

Der er godt gang i tilmeldingerne til Sydjysk Open, der er arrangeret af de tre sydjyske golfklubber Ribe Golfklub, Vejen Golfklub og Kaj Lykke Golfklub i Bramming. Lige nu er der tilmeldt 276 golfspillere til turneringen. De tilmeldte kommer fra 65 forskellige golfklubber fra hele Danmark, så der er rig mulighed for at møde nye mennesker.

- Vi glæder os meget til at byde nye som gamle deltagere velkommen til vore golfbaner, siger Niels Schmidt Vejen Golfklub.

Turneringen, der er Danmarks største amatørturnering, afvikles i dagene 20. til 22. juni.

Årsagerne til den store succes er mange, men da en del er gengangere fra år til år, må det være fordi, at deltagerne er tilfredse med det, de får for pengene. Der konkurreres naturligvis om placeringerne, men der hersker alligevel en afslappet og munter stemning under hele turneringen.

Turneringen afvikles i år for 13. gang, Der spilles golf i fire rækker over tre dage med fine dagspræmier, birdiepræmier og nærmest flaget-præmier på flere huller, samt gennemgående præmier. Der er præmier for en samlet værdi af over 100.000 kr..

Det hele sluttes af med en kæmpe festaften i Ribe, hvor der er mad og drikke ad libitum, musik og dans, krydret med præmieoverrækkelse til de 10 gennemgående vindere i hver af de 4 rækker samt en række sponserede klappepræmier.

- Sidste frist for tilmelding er den 26. maj efter først-til-mølle-princippet, men skulle der komme et par ekstra tilmeldinger, så finder vi nok også plads til dem, siger Niels Schmidt Vejen Golfklub.

Man kan finde yderligere information om turneringen og tilmeldingsoplysninger på de arrangerende klubbers hjemmesider eller man kan kontakte sekretariatet i Ribe Golfklub.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer