GolfSixes kvalifikationen sender de vindende amatører til Portugal | Golf.dk
De heldige vindere af turneringen i Odense, får både lov at spille samt se turneringen GolfSixes i Portugal.

GolfSixes kvalifikationen sender de vindende amatører til Portugal

25/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Nedtællingen er i gang til GolfSixes kvalifikationen i Odense Eventyr Golf, hvor vinderparret kvalificerer sig til en luksusrejse til Portugal og en oplevelse for livet med European Tour.

Vinderparret skal repræsentere Danmark i en Pro-Am ved GolfSixes Cascais i Portugal. Her skal de, torsdag den 6. juni, spille på hold med stjernerne fra European Tour på den smukke Oitavos Dunes bane i den flotte Cascais region tæt på Lissabon, mod vinderpar fra de andre lande, der har kvalificeret sig.

De efterfølgende 2 dage, 6. og 7. juni, får vinderparret VIP adgang til selve GolfSixes hvor Pro’erne kæmper om præmiesum på 1 mio. Euro. Ud- og hjemrejse er naturligvis betalt inkl. overnatning fra onsdag til lørdag.

- Det er helt fantastisk at European Tour åbner op for samarbejde med os, på denne her måde. Det er en fantastisk præmie for alle golfentusiaster, og vi er stolte over vi får lov at lægge bane til kvalifikationen, udtaler Hans Henrik Søllested, formand for Odense Eventyr Golf.

- Vi er utrolig glade for at Odense Eventyr Golf vil afvikle kvalifikationen for GolfSixes turneringen, hvor man dagen før også afvikler Danmarksmesterskaberne i GolfSixes. Vi synes det vil være oplagt for flere af de lav handicappede spillere også at tilmelde sig DM GolfSixes, når nu det afvikles på samme bane og i samme weekend, udtaler Thomas Hartwich, turneringskonsulent i Dansk Golf Union.

Kvalifikationen spilles søndag den 19. maj 2019 i Odense Eventyr Golf. Der spilles Greensome slagspil med 7/8 hcp. over 6 huller i GolfSixes format. Dagen åbnes med løbende start. De 8 bedste par går videre til cup-system, som spilles indtil vinderparret er fundet. Prisen for at deltage er 400,- pr. par. Der er maks. plads til 90 par. Alle amatører med EGA hcp. 36 eller bedre kan deltage.

Se plakaten for turneringen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer