Golfklub nomineret til pris for social ansvarlighed | Golf.dk
Birkemose Golf Club arbejder aktivt med FN's Verdensmål og specielt Verdensmål nr. 8, som er anstændige job og økonomisk vækst, er noget der tænkes ind i golfklubbens værdier.

Golfklub nomineret til pris for social ansvarlighed

06/11 - 2019 | Jakob Schmidt

I Birkemose Golf Club tager man et ekstraordinært stort socialt ansvar og netop det bliver nu belønnet med en nominering til CSR People Prize. Birkemose Golf Club har blandt andet igangsat projektet "19 i 19" der har til formål at hjælpe mindst 19 udsatte borgere videre i livet – og forhåbentlig tilbage på arbejdsmarkedet.

Juryen bag CSR People Prize har valgt Birkemose Golf Club som en af finalisterne, fordi at de gør en stor indsats for, at fx kontanthjælpsmodtagere kommer i job. Det sker ved at klubben stiller sit virksomhedsnetværk til rådighed, hvilket åbner op for job for sårbare mennesker.

Birkemose Golf Club tager sig godt af de mennesker, som f.eks. er i praktikforløb hos virksomheden, og har bl.a. brugt sine ansatte som mentorer. 

- Det er en meget innovativ tankegang, og Birkemose Golf Club har på relativt kort tid skabt resultater ved at tage et socialt ansvar samtidig med, at virksomheden fungerer som en almindelig golfklub. Det er ret usædvanligt og meget imponerende”, siger René Kusier, fuldmægtig i Erhvervsstyrelsen og medlem af juryen.

CSR People Prize uddeles den 21. november 2019 til en konference på Roskilde Festival Højskole. De to andre nominerede virksomheder er BB Fiberton A/S og De Forenede Dampvaskerier og det er dermed nogle store virksomheder, med mange ansatte, som kæmper side om side med Birkemose Golf Club om prisen. 

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer