Golfklub med egen motorvejsafkørsel | Golf.dk
Der er to huller i SIlkeborg-Ry Golfklub, hvor Thomas Bjørn har været med til at sætte navn på. Det er par-3 hullet Lille Bjørn på billedet og par-4 huller Store Bjørn

Golfklub med egen motorvejsafkørsel

06/09 - 2016 | Martin Rahbech

Med kun én kilometer fra nærmeste motorvejsafkørsel til golfbanen i Resenbro har Silkeborg Ry Golfklub store forventninger til fremtiden både omkring medlemstallet og antallet af greenfeespillere. Derfor er golfklubben naturligt nok med til at markere Danmarks Største Vejfest i forbindelse med åbningen af Silkeborg-motorvejen lørdag den 10. september.

Med 112 deltagere fra klubber i hele Jylland er motorvejsturneringen fuldtegnet. På det store præmiebord er naturligvis også en Hyundai fra PerB-biler for en hole in one på Øst-sløjfens hul 5. Banen er omdannet til en ”motorvej,” hvor baneservice bliver til vejservice, restauranten til ”pitt stop” og gevinster for ”længste drive” og ”sikreste drive.”

I Silkeborg Ry Golfklubs ledelse glæder man sig til åbningen af motorvejen, der minimerer kørselstiden til golfbanen i Resenbro fra Aarhus til 15 minutter og fra Ikast-Herning- området til 15-20 minutter.

”Det har helt fra starten været vigtigt for golfklubben at bakke op om Danmarks Største Vejfest. Både fordi vi gerne vil være en synlig del af byfestlighederne, men også fordi vi forventer, at motorvejen får stor betydning for vort fremtidige forretningsområde,” siger golfmanager i SRG, Mads Faber.

”Tiden – og ikke mindst fritiden – er i dag en knap ressource, men med motorvejsafkørslen lige ved døren er der nu kun 15-20 minutters kørsel fra Aarhus, Herning og Ikast til en af Danmarks aller bedste golfbaner i Silkeborg. Og med tilføjelsen af vores flotte mesterskabsbane i Ry betyder det, at vores primære område for potentielle medlemmer udvides fra ca. 70.000 indbyggere i 2012 til 130.000 i 2016. Det samme vil gøre sig gældende, når vi skal tiltrække gæster og virksomheds-arrangementer ude fra,” siger Mads Faber.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer