Golfens maratonløber fint fra start | Golf.dk
Jeff Winther fra bunkeren.

Foto: Getty Images

Golfens maratonløber fint fra start

13/11 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Jeff Winther har før kvalificeret sig fra tourskolen– kan han gøre det igen? I mellemtiden slap to danskere mere end hæderligt fra sæsonens næstsidste opgave på European Tour.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Jeff Winther
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 3 i Q-School, Final Stage (European Tour)
Hvis Jeff Winther havde været løber, ville maratondistancen givetvis have ligget godt til ham. I hvert fald har Winther på det seneste haft stor succes på tourskolen, der er golfens svar på en maraton. Winther ligger nr. 3 efter to flotte runder, men han ved om nogen, at der er masser af arbejde at gøre endnu, før han kan skimte målstregen som en del af top 25, der bliver belønnet med et kort til European Tour i 2018-sæsonen.

2. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 12 i Nedbank Golf Challenge (European Tour)
Præmiepengene er store i sæsonens sidste turneringer på European Tour, og Thorbjørn Olesen har en god vane med at stikke næsen langt frem på leaderboardet. I Sydafrika fik Thørbjørn en god optakt til sæsonfinalen i Dubai med en 12. plads, som kom i hus via en fremragende finalerunde i 67 slag.

3. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 12 i Nedbank Golf Challenge (European Tour)
Søren Kjeldsen har spillet fin golf, siden han vendte tilbage til sæsonens sidste turneringer efter en rygskade. Kjeldsen rystede en katastrofal og højst ukarakteristisk 78'er i 2. runde af sig og kom stærkt igen i weekenden, hvor han med to runder i 60’erne strøg op gennem feltet og fandt sig til rette på en 12. plads.

4. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 37 i Nedbank Golf Challenge (European Tour)
Lucas Bjerregaard viste ganske gode takter i Sydafrika, men bundniveauet var ikke helt på plads. Den slags koster dyrt i golf. Havde han vekslet sine fem dobbeltbogeys til pars, havde han sluttet på en delt 4. plads. Så der er bestemt noget at bygge videre på for nordjyden frem mod sæsonfinalen i Dubai.

5. Thomas Bjørn
Sidste uge: 5
Seneste resultat: Nr. 60 i Nedbank Golf Challenge (European Tour)
En 60. plads i Nedbank Golf Challenge var naturligvis ikke et optimalt slutfacit for Thomas Bjørn, men det lykkedes ham faktisk at slutte rigtig pænt af. Efter tre ret plettede scorekort afleverede Bjørn et næsten pletfrit scorekort søndag, hvor det kun blev til en enkelt bogey. I den kommende tid kan han koncentrere sig mere om sit ærefulde hverv som Ryder Cup-kaptajn.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer