Golfens Administrative Forening i forandring  | Golf.dk
Der var en god debat ved Golfens Administrative Forenings årsmøde i Middelfart

Golfens Administrative Forening i forandring 

06/11 - 2018 | Pressemeddelelse

Golfens verden er i forandring og det er GAF også.

GAF har holdt årsmøde i Middelfart den 1. og 2. november, og her var mere end 60 medlemmer og samarbejdspartnere samlet til en ivrig og engageret debat om hvilke tilbud GAF skal fokusere på i den kommende tid.
GAFs formand Peter Rønne siger.

”Vi har heldigvis en god og åben dialog med medlemmer og samarbejdspartnere, og derfor stod det bestyrelsen klart, at der måtte forandring til. Som en konsekvens heraf, valgte bestyrelsen at afbryde samarbejdet med foreningens manager og invitere til dialog om fremtiden. Det er vigtigt at vi til stadighed får lagt mere værdi i GAF, både til gavn for medlemmer, samarbejdspartnere og klubber”.

Bestyrelsens initiativ blev anerkendt af de fremmødte medlemmer og samarbejdspartnere, og idéer og indlæg flød lystigt. DGU’s direktør Morten Backhausen understregede, at DGU som altid var klar til et aktivt samarbejde.

Bestyrelsen har nu en prioriteret liste med medlemmernes ønsker og vil, ud over at smøge ærmerne op, også gå i dialog med golfsportens interessenter om hurtigst muligt at få skabt et samarbejde, til øget værdi for GAFs medlemmer.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer