Golf og netværk i en god sags tjeneste | Golf.dk
Hul 1 på Hammel Golfklub

Golf og netværk i en god sags tjeneste

11/09 - 2018 | Pressemeddelelse

Danish Charity Golf afholder nu for første gang en golfturnering for at skaffe penge til at hjælpe udsatte børn og unge i Danmark. Det kommer til at ske  i Hammel Golfklub 28. september

Turneringen er åben for alle golfere. Dagen byder på sjove konkurrencer, gode indlæg, flotte præmier og efterfølgende en auktion over spændende effekter.

Vi er stolte over, at vi kan afholde denne turnering på Danmarks måske smukkeste golfbane beliggende i et let bakket terræn nær Frijsenborg Skov og Hammel by.

Vi håber, du vil støtte op om initiativet, og vi garanterer dig en god oplevelse med golf, underholdning og fagligt indhold. Matchen afvikles i samarbejde med organisationen Landsforeningen Talentspejderne, Hammel Golfklub og Danske Bank, og overskuddet går ubeskåret til Talentspejdernes arbejde.

Talentspejderne er en forening af frivillige, og den er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser.

Særkendet for foreningens arbejde er, at de har en stærk tro på, at alle børn og unge har evner og talenter. Det handler om at give dem støtte til at få det frem i lyset.

I samarbejde med landets førende læringseksperter har foreningen udviklet et særligt talentprogram. Frivillige fra erhvervslivet mødes med de unge 24 gange af halvanden times varighed for at gennemgå programmet. Når først evnerne og talenterne er fundet, kan de unge lettere finde den rette uddannelse.

Landsforeningen Talentspejderne findes i dag i 20 kommuner, og de har hjulpet over 500 unge. Læs mere og mød dem på talentspejderne.dk eller facebook.com/talentspejderne.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer