Golf Network Denmark fejrer 10 års jubilæum | Golf.dk
Golf Network Denmark - 10 år med golfbutikker, webshop og custom-fitting.

Golf Network Denmark fejrer 10 års jubilæum

07/03 - 2019 | Pressemeddelelse

”Spil med det rigtige udstyr – så bliver golf lettere og sjovere!”

Det er firmaets slogan fortæller Claus Eliasen, der sammen med Andreas Thune ejer Golf Network Denmark ApS som 1. april i år kan fejre 10 års jubilæum. Claus og Andreas er begge PGA uddannede golf-proer med tilsammen over 40 års PGA træner-erfaring, der for Claus´s vedkommende startede i 1989 og for Andreas´s i 2008.

Firmaets jubilæum fejres i 10 dage fra den 1. til 10. april i butikkerne og i webshoppen. Her vil der være en masse attraktive tilbud, events i butikkerne og online konkurrencer.

- Da jeg startede med at spille golf, brugte vi trækøller og jeg kan huske hvor stort det var, da de første metalkøller kom på markedet. Jeg er fra den tid hvor fokus var meget lidt på udstyret men på teknikken. I dag er det vendt rundt. Nu er det højteknologiske spilforbedrende produkter og fokus på helheden og samspillet mellem teknik og udstyr. Faktisk vil jeg gå så langt at sige, at teknikken bliver sekundær, hvis du spiller med udstyr, der gør kroppen ikke kan koordinere bevægelserne fordi udstyret er vægtet/opbygget forkert til den enkelte spiller. Lidt ligesom at spille badminton med en tennis-ketcher. Du kan godt få bolden over nettet, men der er ikke meget flow og rytme i spillet, siger Claus Eliasen.

Claus Eliasen startede sin professionelle golf trænerkarriere i 1989. Efter 4 år på Sjælland, tog han turen til det jyske hvor han fungerede som assistent-træner i 6 sæsoner. Efter et par år væk fra sporten, blev Claus i 2001 ansat som chef-træner og åbnede sin første golfbutik sideløbende med trænerjobbet. 1. april 2009 åbnede butikken i Stensballegaard Golf Klub og Golf Network Denmark ApS blev etableret. Claus har siden da udelukkende koncentreret sig om butiksdriften og specialiseret sig i opmåling af golfudstyr. I dag ejer Golf Network Denmark 4 velassorterede golf-butikker med 2 professionelle custom-fit studios samt webshoppen www.golfnetworkdenmark.dk.

Andreas startede sin PGA-træneruddannelse i 2008 og bestod eksamen 3 år senere. Andreas indtræder i ejerkredsen i 2016 og fungerer i dag som chef-træner i 2 golfklubber og er ansvarlig for Golf Network Denmarks butikker i begge klubber. Andreas underviser flere professionelle golfspillere og coacher i DGU-regi.

- I takt med at golfsporten og branchen har ændret sig, har Andreas og jeg fulgt med, fortsætter Claus Eliasen. Jeg startede med en mindre golfshop hvor man ”opmålte” golfudstyr på trænings-banen til klubbens medlemmer. I dag servicerer vi alle typer golfspillere i højteknologiske fitting-studios, som kommer til os fra hele landet. Vi har 4 golfbutikker og webshoppen, så der er nok at holde styr på. Andreas kom i 2016 ind i ejerkredsen i Golf Network Denmark, da jeg var nået til et punkt hvor jeg ikke kunne nå mere alene. Vi har kendt hinanden længe og Andreas er uddannet PGA-Pro i Stensballegaard Golf hvor Golf Network Denmark har en af sine sin Flagship-stores. Det betyder Andreas er oplært med Golf Network Denmark dna og er i dag ansvarlig for 2 af vores butikker. Vores partnerskab har også medført at vi har prioriteret og udviklet vores webshop. Fra at være et mindre projekt, til i dag, en stor andel i vores samlede omsætning. Webshoppen driver vi sammen med professionelle IT og reklamefolk. På nuværende tidspunkt er vi godt tilfredse med vores position i markedet, men holder da øje med hvad der sker derude i Golf Danmark. Vi ønsker fortsat at udvikle Golf Network Denmark, da vi kan se et stort potentiale i at konkurrere på kvalitet, service og know-how, både online og lokalt i butikkerne.

 

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer