Golf gavner børn på Langeland | Golf.dk
Udover kunstværker udført af kunsterne fra Langeland, har man også mulighed for at vinde 50.000 kr. kontant, hvis man laver hole-in-one på hul 12

Foto: PR

Golf gavner børn på Langeland

13/07 - 2018 | Pressemeddelelse

Velgørenhedsmatchen Golf 2 Change afholdes i år torsdag den 26. juli i Langelands Golf Klub. Der samles ind til fordel for langelandske børn, der ellers ikke ville kunne komme på sommerferie eller på Langelandsfestivalen. Takket være deltagergebyr og sponsorer kan 41 børn fra Langeland få en herlig uge i sommerlejren i Spodsbjerg og et helt unikt besøg på Langelandsfestivalen.

Deltagergebyret er kr. 550,- for alle uanset om man spiller på 18-hullers banen eller på par 3-banen. Deltagergebyret dækker morgenmad, golfspil, frokost, flotte præmier og en lækker polo sponsoreret af reklamebureauet Markant.

En række kendte danskere spiller med i matchen. Som deltager vil du have chancen for at komme til at spille en runde med skuespillerne Anders Bircow, Asger Reher eller Jan Linnebjerg. Fra sportens verden deltager fodboldspilleren John Faxe Jensen, racerkøreren Casper Elgaard og badmintonspilleren Poul Erik Høyer. Derudover kan man også være heldig at trække den kendte golfkommentator Henrik Knudsen eller ejeren af Langelandsfestivalen Allan K. Pedersen som spillepartner på Langelands Golf Klub.

Golf 2 Change afholdes i år for 6. gang og er et samarbejde mellem Langelands Golf Klub, Langelandsfestivalen, Langeland Rotary klub, Rudkøbing Inner Wheel Klub, Langelandske kunstnere og en række sponsorer.


Se mere om arrangementet på http://golf2change.dk/

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer