Godt nyt og dårligt nyt | Golf.dk

Godt nyt og dårligt nyt

28/09 - 2015 | Claes Meldal

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Emily Pedersen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i Lacoste Ladies Open de France (Ladies European Tour)
Emily Pedersen havde katten helt nede i sækken og lå til at køre sin første LET-sejr sikkert hjem, men nerverne spillede hende et puds i slutfasen, så hun måtte i omspil. Her trak franske Celine Herbin det længste strå, og Smørum-talentet måtte nøjes med en – trods alt fantastisk – 2. plads. Det er ikke første gang i denne sæson, at en dansker har smidt en sikker sejr væk, men det er værd at glæde os over den massive talentmasse, Danmark har på højeste europæiske kvindeniveau lige nu. Og Emily skal nok få sin sejr.
 
2. Malene Jørgensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 3 i Lacoste Ladies Open de France (Ladies European Tour)
Malene Jørgensen er klart den mest rutinerede af de danske kvinder på LET, og hun har også fået et gevaldigt boost i år. I tidligere sæsoner har hun været stabiliteten selv, men har haft svært ved at blande sig i den absolutte top. I år har hun været tæt på sejren flere gange – senest med weekendens flotte 3. plads i Frankrig.
 
3. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 5 i Porsche European Open (European Tour)
De mørke skyer var trukket godt og grundigt sammen over Lucas Bjerregaards hoved for et par uger siden, hvor det så ud til, at han ville få svært ved at forny sit tourkort. Hvad gør man ved det? Man snupper lige to top 5-placeringer i to uger i træk – så er den ged barberet. Lucas har nu total arbejdsro frem mod 2016.
 
4. Sølvpigerne
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i junior-VM (amatør)
Skulle man være i tvivl om, hvorvidt Danmark har nye talenter klar i de yngre årgange, var det en god idé at vende blikket mod Canada i sidste uge. Her hentede trioen Cecilie Bofill, Puk Lyng Thomsen og Line Toft Hansen en fantastisk sølvmedalje i holdkonkurrencen, kun overgået af aldeles suveræne Sydkorea. Med placeringer som hhv. nr. 2, 8 og 10 i den individuelle konkurrence viste de danske piger stor stabilitet på vej mod sølvet.
 
5. Søren Kjeldsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 9 i Porsche European Open (European Tour)
Jeps, en 9. plads på European Tour giver en sølle 5. plads på denne liste. En fremragende dansk uge. Søren Kjeldsen havde selv en rigtig fornuftig uge med masser af birdies i Tyskland, og det betød, at han i en af de mindre turneringer stadig formåede at hoppe en enkelt plads op på Race to Dubai-listen, hvor han nu er helt fremme på en 14. plads som klart bedste dansker.
 
Boblere
Nicole Broch Larsen (nr. 25 i Lacoste Ladies Open de France (Ladies European Tour))

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer