Gode resultater til Fredgaard og Axelsen i USA | Golf.dk
John Axelsen havde en tredjeplads som det bedste individuelle resultat for Florida Gators inden denne weekend.

Foto: Tim Casey

Gode resultater til Fredgaard og Axelsen i USA

23/09 - 2019 | Jakob Schmidt

Både Karen Fredgaard og John Axelsen kan være godt tilfredse med deres golfspil i denne weekend, efter at de begge leverede for hver deres collegehold og hver deres turnering.

Axelsen var sammen med sit hold, Florida Gators, rejst til det sydlige Chicago, for at spille med i OFCC/Fighting Illini Invitational. En turnering hvor landets bedste collegehold stiller til start med deres fem bedste spillere.

Axelsen var velspillende fra start og gik første og anden runde i 70 slag. Efter tredje runde var hans holdkammerater dog ikke individuelt i nærheden af toppen, hvilket også sendte holdet ned på en syvende plads, til trods for at Axelsen gik den sidste runde 67 slag.

- Jeg spillede solidt alle tre dage med kun få fejl. Mine putts ville ikke rigtigt falde i de første to dage, hvilket man kunne se på mine scores. I dag (søndag red.) var det meget bedre og det var nok den største forskel fra de to forudgårende runder, sagde John Axelsen umiddelbart efter runden.

Axelsen endte dermed på en samlet andenplads i den individuelle række, hvilket er hans bedste resultat for Florida Gators, som har spillet for de sidste to år.

Karen Fredgaard var taget til Franklin i Tennessee med hendes hold, Houston Cougars, for at spille med i Mason Rudolph Women's Championship. Her var der en del større succes at finde på holdfronten, i det at Housten endte med at snuppe sejren, bl. a. på grund af Fredgaars fremragende spil.

Hendes tre runder i 71, 71 og 73 slag var nok til at skaffe hende en delt 8. plads i den individuelle række og sammen med nogle skarpe holdkammerater, var hun dermed en af hovedårsagerne til at Houston kunne løbe med sejren.

Rasmus Neergaard-Petersen og Cecilie Finne-Ipsen spillede også med i de samme turneringer, og endte i den individuelle række som hhv. nummer T69 og T36.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer