Gode erfaringer tæt på faderens barndomshjem | Golf.dk
Hamish Brown med sin far Marcus Brown har en vigtig opgave i weekenden i Santander Divisionen

Gode erfaringer tæt på faderens barndomshjem

13/06 - 2018 | Martin Rahbech

Der er bare noget særlig over St. Andrews i Skotland. Der er en særlig historik i anlægget, der har været bane for The Open Championship 29 gange og skal være det igen i 2021 ved St. Andrews Old Course.

I weekenden blev der spillet St Andrews Links Trophy, og det foregik på både Old Course og New Course. 
Hamish Brown blev nummer 38 og klarede som den eneste af de fire startende danskere cuttet. 

- Selve oplevelsen var ret stor. Min far er opvokset en halv time fra banen, og jeg har spillet både Old Course og New Course før. Jeg spillede en okay turnering, og jeg kommer derfra med gode erfaringer, siger Hamish Brown til Golf.dk

Den 19-årige spiller er hjemme i Aalborg, hvor han arbejder i Aalborg Golfklub som greenkeeper og desuden er juniortræner.

I weekenden skal han sammen med sit hold i Aalborg Golfklub under sin far Marcus Brown være med til at jagte vigtige point i Santander Divisionen.

Aalborg Golfklub er blevet danske mestre 12 gange, men de er kommet skævt i gang i denne sæson med nederlag i de to første matcher.

- Det har været en skuffende start. Vi var måske lidt rustne i starten af sæsonen, men nu ser det lidt bedre ud. Vi ser frem til weekenden, hvor vi jo er tæt på at være hjemme. Vi spiller i Aalborg lørdag, og så skal vi til Brønderslev søndag. Så jeg ser meget frem til weekenden, siger Hamish Brown.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer