|
Brødrene Rasmus Lind og Søren Lind er i gang med collegekarrierer på to forskellige colleges i USA

Gode brødre og hinandens trænere i USA

05/11 - 2018 | Martin Rahbech

Der sættes mandag gang i en hel særlig collegeturnering på Poppy Hills Golf Club i denne uge med Saint Mary's Invitational.

Det gør den ekstra speciel, for Rasmus Lind og Søren Lind er gode brødre med dansk tilknytning til Odder Golfklub.

Men de spiller for University of San Francisco Dons og University of Toledo i denne uge.

- Vi har altid været tæt på hinanden. Vi træner sammen i Odder, og vi har en rigtig god kontakt, mens vi er på college. Det er lidt et træner/bror forhold, så det giver meget, siger Søren Lind til Golf.dk
Deres karrierevej mod USA skete med et års mellemrum, da Rasmus Lind er 22 år. Derfor er han i gang med sit tredje år på University of Toledo. 21-årige Søren Lind er i gang med sit andet år på University of San Francisco Dons.

Men planen startede konkret på samme tid. 

- Dengang jeg gik i 2.G snakkede vi lidt om, hvad vi skulle lave efter gymnasiet, og det faldt os meget naturligt at kigge på college. Det er jo en rigtig god kombination med masser af golf på et højt niveau og så en uddannelse ved siden af, fortæller Søren Lind.

Han er tilknyttet landsholdet og var med ved EM i Østrig i 2016. Der fik en coach fra San Francisco Dons kig på ham, og der blev kort tid efter mesterskabet lavet en aftale.

- Der blev lavet en commitment. Der var ikke skrevet noget under, men jeg havde ingen interesse i at kigge andre steder hen, fortæller Søren Lind.

Så han tog samme vej som sin storebror. Selv om vejen er landet 4000 kilometer fra hinanden, er det tæt på.

- Vi har jo fulgt hinanden karriere fra vi var helt små. Nu er vi så på den anden side af jorden, men det føles ens. Det er selvfølgelig lidt underligt, at vi spiller på to forskellige colleges, når vi altid har spillet på samme hold i Danmark. M der har jo altid været lidt konkurrence mellem os, men hvis jeg ikke selv kan vinde eller nogen fra mit hold, er det rigtig fint, hvis det bliver Rasmus, siger Søren Lind.

Link til turneringen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer