God dag for hele familien Kuchar | Golf.dk
Mayakoba er et skønt resort i Mexico, og Matt Kuchar fik det gjort til et fantastisk ophold med sejren ved Mayakoba Golf Classic

Foto: Getty Images

God dag for hele familien Kuchar

09/11 - 2018 | Martin Rahbech

Det handler om at holde sig på fairway, og så er vejen sat for gode scores på El Camaleon ved Mayakoba Golf Classic.

Det var en stor del af feltet i stand til med halvdelen i 60’erne, og Jordan Spieth er efter en åbningsrunde i par nede på 91, pladsen.

- Hvis du ikke kan drive godt er denne bane ekstremt svær. Hvis du driver godt, kan du lave nogle birdies, og det var jeg i stand til at gøre i dag, sagde Matt Kuchar efter sin fine start i 64 slag deler førstepladsen med Kramer Hickok og Dominic Bozzelli.

Men føringen er ekstremt spinkel. 15 spillere deler fjerdepladsen ét slag fra frontduoen. 

For Matt Kuchar er turneringen i Mexico et tilvalg, som også er tænkt ind som en familietur. 

- Det er et fantastisk resort på Mayakoba. At være i stand til at bringe familien med og holde lidt ferietid selv om det så er lidt en arbejdsferie, så havde jeg også en god dag på arbejdet, sagde Matt Kuchar.

Men det også en slags arbejdsferie for hans hustru Sybi.

Hun måtte træde til som caddie, da Zach Johnsons caddie efter 14 huller måtte trække sig med noget, der mindede om et hedeslag. Så var hun med til at få arbejdet gjort færdigt for Zach Johnson på de sidste huller.

-Hun har gået caddie for mig tidligere, og hun var venlig overfor Zach Johnson, og jeg tænkte hun ville være god til at håndtere det, og Zach ville tage det roligt med hende, sagde Matt Kuchar.

Zach Johnson er efter en runde i par placeret på 91. pladsen,

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer