GLFR udvider med Shot Tracker | Golf.dk
Her ses den grafiske fremstilling af dine slag hul for hul.

Foto: Ingenium Golf

GLFR udvider med Shot Tracker

10/07 - 2019 | Pressemeddelelse

Ingenium Golf har løftet sløret for en udvidelse af den elektroniske baneguide og scorekortadministrator GLFR. Den nye og intuitive platform gør det nemt for dig at genopleve alle dine golfslag efter runden, samtidig med at du kan dele det med vennerne eller sammenligne din præstation med de absolut bedste.

- Målet er, at brugerne af GLFR nemmere kan forbedre deres spil, ved at udnytte de informationer, de selv indsamler på runderne. My.GLFR.com er en helt ny platform, og i første omgang har vi fokuseret på den del, vi kalder REPLAY – altså muligheden for at genopleve de slag, der er indsamlet fra golfrunden, siger grundlægger af Ingenium Golf, Jacob Markussen.

Tilsammen har Ingenium Golf i skrivende stund registreret mere end fem millioner golfslag fra brugerne. Selve platformen er stadig i beta, men virksomheden bag GLFR app’en, der indtil nu er downloadet af næsten 60.000 golfspillere til brug på deres smartphone, vil tilføje mange flere funktioner.

- Selv om vi ikke er færdige med alt, kan brugerne allerede fra i dag drage fordel af my.GLFR.com, siger Jacob Markussen.

GLFR app’en kan frit hentes hos Apple Store og Google Play, og du skal benytte dig af GLFR’s facilitet til at indsamle score (den såkaldte Shot Tracker), før at du kan se alle de slag du har slået, og hvor lange de var. Det er præcis, som du har set det på TV fra de store, professionelle golfturneringer.

- Vi arbejder intensivt på at udvide faciliteterne i Shot Tracker, så den enkelte spiller får endnu flere informationer om spillet, for eksempel FIR (fairways in regulation), GIR (greens in regulation) og antal putts. Al ny statistik vil blive synlig på spillerens my.GLFR.com-side, siger Jacob Markussen.
 

User Comments:

  • Flere udvidelser på platformen

    10/07 - 2019 | Ole Mygind

    - Registrering af slag og visning virker fantastisk. Let og elegant :-) - Kan se, at platformen My.GLFR.com nu også indeholder oversigt over tilbud på GreeFees rundt om i landet! Super med en samlet oversigt!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer