Gladbjerg banker på til top-5 på Nordic League | Golf.dk
Mathias Gladbjerg er to slag fra podiet ved ugens turnering på Nordic League.

Foto: Mathias Gladbjerg, Facebook

Gladbjerg banker på til top-5 på Nordic League

09/08 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Når Nordic League lukker ned for sæson 2018, vil de fem bedste spillere vanen tro blive forfremmet til challengetouren, og der er hård kamp om billetterne til næste niveau. I øjeblikket indtager Christian Gløët tredjepladsen og Martin Leth Simonsen femtepladsen. 

En anden dansker, som blander sig i topstriden, er Mathias Gladbjerg. Han er på sjettepladsen takket være en sejr, to tredjepladser og tre øvrige top-10 placeringer indtil nu.

Gladbjerg er kun 17 euro efter Leth Simonsen, og det hul får han mulighed for at lukke fredag, når OnePartnerGroup Open afgøres.

Med en anden runde i 66 slag på Knistad Golf & Country Club spillede den 25-årige dansker sig frem til syvendepladsen i -7. Det gør ham til bedste dansker, seks slag fra svenske Sebastian Hansson på førstepladsen.

Sidste uges vinder, Nicolai Tinning, var ligeledes rundt i en flot 66'er, og det bragte ham frem til en delt 10. plads i -6, hvor også Marcus Helligkilde (-3) og Benjamin Poke (-5) er at finde.

Martin Leth Simonsen, manden der er i fare for at blive skubbet ud af top-5 på pengelisten, er nummer 22 i -4, så han går ind til finalen med mulighed for selv at påvirke udviklingen. Han deler placering med Mikkel Hjorth, Nicolai Nøhr Madsen og Jacob Kollerup.

Syv øvrige danskere klarede cuttet i -2. Det giver 15 rød-hvide blandt de 53 spillere, som får penge med fra Sverige. Kun ni danskere var med i gruppen på 110 spillede, der blev sorteret fra efter torsdagens runde.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer