Glad landstræner efter kvartfinalesejr:- Alle bidrager med point | Golf.dk
Danmark er videre til semifinalen ved europamesterskabet i Østrig.

Foto: EGA

Glad landstræner efter kvartfinalesejr:- Alle bidrager med point

12/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Den danske landstræner, Thomas Poulsen, var i højt humør efter kvartfinalesejren mod England. Modstanderen sigtede mod et tredje europamesterskab på stribe, men der kom et dansk hold fuld af selvtillid i vejen.

I singlerne var Sofie Kibsgaard den eneste, som led nederlag. Puk Lyng Thomsen delte sin match, mens sejren på 4,5-2,5 blev sikret af Malene Krølbøll, Karen Fredgaard og Marie Lund-Hansen.

Det var da også en glad landstræner, som rapporterede tilbage til Golf.dk efter sejren.

- Mod de dobbelt forsvarende europamestre var der formentlig sulten til forskel. Efter 1-1 efter foursomes satte England sig hurtigt på de fleste matcher, men stille og roligt vendte momentum, og da Marie Lund-Hansen kunne lukke sin match på 18 var holdet sikret en historisk plads i semifinalen, skrev Poulsen.

Under slagspillet sørgede han for at lægge vægt på, at alle seks havde løftet i flok, og det samme var tilfældet efter kvartfinalen.

- Alle spillere har været i spil og alle har bidraget med point i dag, hvilket er et udtryk for holdets bredde og ikke mindst niveau.

Nu kigges der fremad, mod morgendagens opgave, og Poulsen ser ingen grund til, at det ikke også skulle kunne blive til en plads i finalen.

- Vi tanker selvtillid fra den her sejr og ser fortrøstningsfulde frem til semifinalen i morgen mod Frankrig.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer