Gløët satser alt på ny sæson | Golf.dk

Gløët satser alt på ny sæson

09/01 - 2018 | Martin Rahbech

Det hele så lovende ud, da Christian Gløët spillede på Challenge Tour i 2015 og klarede 11 cuts i 19 turneringer. Han mistede sin plads på Challenge Tour efter 2016, og en fin omgang på Q-School i 2017 gav ikke noget udbytte.

Nu er hans plads igen ”hjemme” på Nordic League. og hans sæson starter på PGA Catalunya Winter Series til februar.

-Mit sidste år på Challenge Tour var jo en hård omgang. Men jeg føler de sidste fire måneder i sidste sæson var nogle gode skridt i den rigtige retning, og målet er jo at komme tilbage på Challenge Touren og spille med om de fem pladser i toppen af Nordic League, fortæller Christian Gløët til Golf.dk

2018-sæsonen står nu med helt åbne muligheder, men de skal også udnyttes for den snart 28-årige Christian Gløët.

- Det er på en måde en alt-eller-intet år. Så har jeg været professionel i fem år, og jeg skal gerne kæmpe mig tilbage på Challenge Touren eller i hvert fald være tæt på. Hvis jeg nu slutter som nummer 19 på ranglisten, så skal jeg nok overveje, om jeg skal lave noget andet. Men jeg tror, det måske er meget sundt at sætte ekstra pres på, og jeg knokler videre, som jeg altid har gjort, siger Christian Gløët, der har nogle ekstra udforinger til den nye sæson.

-Jeg mistede min hovedsponsor sidste år, og jeg er ikke længere på DGU’s proteam. Så jeg har trænet mere og mere med min klubtræner i Mølleåen Michael Kaae Brund, og jeg tror det er godt for mig. Jeg skal på en måde stå på egne ben, og det er sundt for mig, selv om jeg har haft et godt samarbejde med DGU og landstræneren Thomas Kiel Larsson. Det bliver nok lidt strammere på budgettet, men det kan godt hænge sammen, siger Christian Gløët.

Han har gjort sig nogle forberedelser til livet efter den professionelle karriere.

Han studerede i sin første sæson som professionel serviceøkonom, og den uddannelse kan han bygge videre på. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer