Genstartet Tinning leder efter motivation | Golf.dk

Genstartet Tinning leder efter motivation

28/11 - 2018 | Martin Rahbech

-Det er tid til at tage rigtig god pause fra golf. Jeg stillede mig selv op mod muren og kom ingen vegne.

Sådan skrev Steen Tinning på sin blog efter Paris Legends Championship på Staysure Tour.

Det var midt i oktober, og nu er kalenderen sidst i november, og Steen Tinning skal i aktion igen ved Costa Blanca Benidorm Senior Golf Masters i Villaitana Golf tæt ved Valencia.

-Jeg er mentalt afkræftet. Min selvtillid og motivation er langt nede, fordi jeg har lavet meget dårlige resultater i de sidste mange turneringer. Så jeg laver en control-alt-delete i min hjerne og genstarter mig efter pausen. Jeg vil tage de få gode ting med og glemme resten, skrev Steen Tinning efter sin turnering i Frankrig der sluttede med en 48. plads.

Steen Tinnings sæson på Staysure Tour har været lunken med en 12. plads som det bedste resultat i 15 turneringer, og han er på 33 pladsen på Staysure Tour ranglisten.

Steen Tinning fyldte 56 år i starten af oktober.

PGA Tour Champions er selvsagt det store mål for senioreliten. Her står Steen Tinning noteret for fire turneringer i 2018. herunder de to majors KitchenAid Senior PGA Championship og The Senior Open Championship presented by Rolex.

Med en base i Florida er Steen Tinning også geografisk på et godt sted i sin seniorkarriere. Men nu handler det altså Spanien. Staysure Tour fortsætter på Mauritius og Seychellerne, før sæsonen er slut.

Link til startlisten

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer