Gammel klub med god beliggenhed favner bredt | Golf.dk
Hver torsdag samles de ældre medlemmer til træning i Aarhus Golf Club

Gammel klub med god beliggenhed favner bredt

11/09 - 2018 | Martin Rahbech

Der er kvarters kørsel fra rådhuset i Danmarks næststørste by til klubben med størst repræsentation ved weekendens finalespillet for seniorer, veteraner og superveteraner.
Aarhus Golf Club er med i alle tre rækker.

- Vi har mange golfspillere med stor erfaring. Som klub No 6, er jo det, man kan kalde en gammel klub. Vi har derfor mange spillere som har spillet golf i mange år. Nogle har måske holdt pause eller kun hygget mens børnene var mindre, men så har trappet op igen som tiden og lysten blev større.
Vi ligger tæt på byen, og det er naturligt, at de vender tilbage til deres gamle klub, hvis de har motivationen. Samtidig har vi et godt træningsmiljø og træner sammen hver torsdag. Fokus for os har været at skabe et godt socialt miljø og klubben skal være et fristed i en travl hverdag. Det betyder meget - ikke mindst for os “halvgamle”, siger Claus Holm Christensen til Golf.dk med et smil på læben.

Han er formand i Aarhus Golf Club og samtidig en del af seniortruppen. 

Men det er vigtig for ham, at AGC ikke kun en klub for de turneringsholdene.

- Vi kan da være stolte af at være i alle tre rækker, men vi skal samtidig være en klub der kan favne bredt og have plads til alle, siger Claus Holm Christensen.

Weekendens mesterskab spilles i Lyngbygaard, som også ligger tæt på klubben i Aarhus.

- Nogen af vores medlemmer har også medlemsskab derude. De har sommergreens hele året, og det er et godt sted at spille. Jeg håber naturligvis, at vi får medaljer med hjem - men jeg ved, at alle kommer med stærke hold. I hulspil er det formen på dagen der tæller, så mon ikke vi kan se frem til et par spændende dage med kamp lige til stregen, siger Claus Holm Christensen.

Link til mesterskaberne

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer