GAF-priser til folk fra Horsens og Odsherred | Golf.dk
Julie Jensen og Karsten Sørensen blev hædret for deres indsats.

Foto: GAF

GAF-priser til folk fra Horsens og Odsherred

08/11 - 2017 | Pressemeddelelse

GAF Danmark har på sit årsmøde i sidste uge uddelt de traditionelle to GAF-priser.

En pris til Årets Golf Manager og en pris til Årets Golf Sekretær.

GAF har indstiftet disse priser for at gøre opmærksom på det store arbejde som det administrative personale udfører i de danske golfklubber. Og for at give et skulderklap til dem som har ydet en ekstra indsats i året, der er gået.

I 2017 gik prisen Årets Golf Manager til Karsten Sørensen, Horsens Golfklub

Indstillingen lød som følger:

Har varetaget jobbet som Club Manager i Horsens Golfklub i ti år. Klubben har klaret sig godt på trods af den såkaldte krise i samfundet og golfsporten. God udvikling såvel på forenings- som på den kommercielle del. Kontinuitet i klubben – alle medarbejdere har lange ansættelsesforhold – gælder Pro – restauratør – greenkeepere samt administrativt personale. Har bestået Diplomuddannelse i GolfManagement. 

Karsten har vendt medlemsudviklingen til netto fremgang – Stået for afvikling af to store DGU turneringer – Rekord på nettoindtjening på sponsorater som nu er kr. 1.mill. og sørget for rekord på salg afvikling af Company Days til i år kr. 400.000 – sørget for, at Horsens er udnævnt til handicapvenlig golfklub.

Hovedvægten ligger på begrebet værtskab, som har høj prioritet i alle led af klubben.

Klubben er veldrevet med mange medlemmer og gæster – god økonomi og en god egenkapital

Prisen Årets Golf Sekretær til Julie Jensen, Odsherred Golfklub.

Med denne indstilling:

Julie har igangsat en indsats overfor førskole- og skolebørn i form af festligt udformede invitationer til en dag i klubben, sørger for at de kom ud fysiks til skoler og børnehaver og ikke mindst på facebook. Hun har sørget for at samle et team af ”superbedster” af omkring ti topmotiverede medlemmer, og sammen sørger de for at give børnene et super besøg i klubben med golf og leg, Julie har sørget for ansøgninger til fonde og kommune, så der er udstyr til børnene. har også betydet at en gruppe af frivillige har fået en ekstra grund til at komme i klubben. 

Julie har en særlig egenskab til at få alle til at føle sig specielt velkomne. Et nylig besøg af en busfuld gæster fra Hjortespring gjorde så stort indtryk på gæsterne, at vores medlemmer fra Odsherred har oplevet at blive budt særligt velkomne af Hjortesprings medlemmer blot fordi de kom fra Odsherred.

Udover dette har hun gennemført en golfmanageruddannelse, gået ned med stress og rejst sig igen. En rigtig fighter…

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer