G425-serien fra Ping er klar | Golf.dk
Ping G425 driver

Foto: Ping

Ping G425 jern

Foto: Ping

Ping G425 jern

Foto: Ping

Ping G425 crossover

Foto: Ping

Ping G425 3-wood

Foto: Ping

Ping G425 hybrid

Foto: Ping

G425-serien fra Ping er klar

11/01 - 2021 | Pressemeddelelse

Ping bygger videre på sin målsætning om at bringe golfspillere fremskridt inden for teknologi, der fører til lavere score og mere nydelse på golfbanen. I dag introducerer Ping G425-familien, et komplet sæt køller konstrueret til golfspillere på alle niveauer.

- Vi er meget begejstrede over at kunne bringe Pings næste generation af scoresænkende specialtilpasset, specialbygget udstyr til golfspillere. Vores ingeniørteam har opnået betydelige præstationsforbedringer i G425-familien, som vi er overbeviste om, vil appellere til de mangeårige, loyale Ping-spillere, mens de vil tiltrække andre golfspillere, der ønsker at spille bedre og nyde spillet mere, inklusive de helt nye golfere. Som vores tekniske filosofi foreskriver, introducerer vi ikke et nyt produkt, medmindre det er målbart bedre end dets forgænger. G425-familien overstiger den standard i både ydeevne og udseende, siger Pings præsident, John K. Solheim, og tilføjer.

- Responsen fra touren på G425-driveren har været enestående. Det startede med en sejr den første uge på europatouren i hænderne på Tyrrell Hatton ved BMW PGA Championship og er fortsat med sejre rundt omkring i verden siden da. Viktor Hovland vandt Mayakoba Golf Classic i begyndelsen af december med G425 LST, og en uge senere havde også mesteren i US Women's Open Champion den nye driver i brug. Alt i alt har G425-driveren allerede hentet seks sejre. Spillerne tiltrækkes med det samme af køllernes rene, premium look og de er endnu mere imponerede over præstationen.

Pings G425 drivers er udviklet i tre modeller: Max, som producerer det højeste MOI - og dermed den mest tilgivende driver - i firmaets historie. En stigning på gennemsnitligt 14 procent er opnået i forhold til forgængeren G410 Plus; LST, som står for Low Spin Technology, har et marginalt mindre køllehoved på 445 cc og reducerer spin med 500-700 omdrejninger pr. minut i forhold til G425 Max; og SFT, Straight Flight Technology, er rettet mod spillere, som ønsker at slå en draw eller blive fri for en slice. 

For at bidrage til øget svinghastighed og boldhastighed er alle tre modeller udstyret med Pings efterprøvede innovationer, herunder turbulatorer til forbedret aerodynamik og den proprietære T9S + smedede slagflade. Hver model har også justerbart loft på op til 1,5 grader i begge retninger, og leje på op til tre grader.

Vejledende udsalgspris er 3.899 kroner.

I G425 fairway woods og hybrider kombineres Facewrap Technology og Spinsistency, hvilket giver mere længde og optimering af spin, samtidig med at de tilbyder adskillige muligheder for at sikre korrekt længdekontrol.

Med Facewrap-designet strækker en slagflade i tyndt, stærkt stål sig ind i kronen og sålen for at give øget bøjning for hurtigere boldhastigheder, der resulterer i mere længde.

Slagfladen på fairway woods og hybrider er konstrueret med en kompleks krumning, der ændrer spinprofilen, primært lavt på slagfladen, og sikrer, at der ikke er nogen reduktion i spin eller boldhastighed. Tests blandt spillere og på robot afslørede stærkt forbedrede boldhastigheder takket være Spinsistency, specielt lavt i slagfladen, som er det mest almindelige miss-hit med fairwaykøller og hybrider.

En tungsten sålvægt, der er strategisk placeret i hver kølle, øger MOI i de rustfrie stålhoveder for ekstra tilgivelse. Ligesom drivers produceres fairwaykøllerne i versionerne Max, LST og SFT, og justeringsmulighederne for loft og leje er de samme.

Fairwaykøllernes vejledende udsalgspris er 2.599 kroner, mens hybridkøllerne koster 2.150 kroner.

Som en afvigelse fra de senste jernmodeller genudviklede Pings eksperter G425-jernets overflade ved at anvende et VFT-design (variabel slagfladetykkelse som også findes i køllerne). Det giver mere fleksibilitet og fører til målbare gevinster i boldhastighed, højere og længere slag, og gør det nemmere at stoppe bolden. 

I processen med at skabe den nye slagflade blev et mere kompakt hoved udviklet, men samtidig opnåede man nye standarder for tilgivelse. Mens bladet er kortere fra hæl til tå end G410-modellen, kan Ping prale af højere MOI på tre procent. Det er opnået gennem den nye slagfladegeometri, der har gjort det muligt at flytte vægt fra midten til lodder i hæl og tå. Det hjælper til at optimere spredningen af slagene og give et mere præcist jern.

G425 jernene kommer i en vandafvisende hydropearl krom finish, som forbedrer ydeevnen. De produceres fra 4-jern til lobwedge. Rillerne i seriens wedges er præcisionsfræset for at sikre kontrol og touch på og omkring greens.

Med stålskafter er prisen pr. jern er 1.125 kroner. Med grafitskafter er prisen 1.225 kroner. 

G425-serien tæller også en “crossover” som kombinerer kontrollen fra et langt jern med tilgivelsen fra en kølle.  

Prisen er 1.950 kroner. 

Skaftet Ping ALTA CB Slate (SR, R, S, X) er standard i G425 driver, fairway woods, hybrider, crossover og jern med grafitskafter. Stålskafterne i G425-jernserien er AWT 2.0.

Med købet af en kølle (eller minimum seks jern) følger Arccos-sensorer, som gør det muligt at tracke hvert eneste slag under runden.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:2,171,980
 • Unique Visitor:143,294
 • Registered Users:162,023
 • Unregistered Users:31,187
 • Blocked Users:12,415
 • Published Nodes:15,776
 • Unpublished Nodes:298
 • Server IP:10.230.58.22
 • Your IP:184.72.102.217
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:2,481
  • This week:68,768
  • This month:293,755
  • This year:2,172,398

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk