Gå på opdagelse i de nye golfregler | Golf.dk

Gå på opdagelse i de nye golfregler

13/09 - 2018 | Henrik Søe

Arbejdet med de nye moderniserede golfregler blev indledt i 2012, og efter en lang proces sender R&A og USGA nu de trykte materialer på gaden. Er man nysgerrig, er det også fra i dag muligt at gå opdagelse i de nye regler online, så man er bedst muligt forberedt på overgangen fra gammelt til nyt, der altså får effekt fra 1. januar 2019. 

- I første omgang kommer de trykte materialer - dvs. Rules of Golf og Players Edition - på engelsk, men samtidig lanceres et webområde, hvor man kan dykke ned i alle dele af golfreglerne på forskellige sprog - heriblandt dansk, fortæller Ole Haag, der er projektleder på regelmoderniseringen i Dansk Golf Union.

De danske regler er klar, men R&A mangler endnu at færdiggøre nogle få tekniske elementer, før de danske regler er tilgængelige online. Du kan foreløbig gøre dig fortrolig med websiden her

Hvis du ønsker at dykke lidt mere ned i regelændringerne kan du gennemgå DGUs online-kursus her.

Udover webområdet lancerer R&A også en regel-app, hvor både Rules of Golf og Players Edition er tilgængelig i en dansksproget version.

De trykte golfregler udkommer efter planen på dansk i november, og Dansk Golf Union vil i løbet af den kommende tid også komme med andre regelmaterialer og guides, så de danske golfspillere kan blive klædt bedst muligt på, inden de nye regler træder i kraft 1. januar 2019.

- Vi vil på Facebook og Golf.dk kombinere brugen af videoer med andre online-tiltag, som præsenterer og forklarer de nye regler, ligesom vi vil linke til onlinekurset “Fra Gammelt til Nyt”, siger Ole Haag.

Husk at de nye regler først træder i kraft 1. januar 2019. Indtil da er det de nuværende regler, der skal spilles efter. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer