Frusteret Beef var tæt på at stoppe | Golf.dk
Andrew ”Beef” Johnston har haft et hårdt 2018, men han kan være på vej mod en godkendt afslutning

Foto: Getty Images

Frusteret Beef var tæt på at stoppe

30/11 - 2018 | Martin Rahbech

Der er gang i en turnering på RACV Royal Pines Resort, der er co-sanctioned mellem European Tour og ISPS HANDA PGA Tour of Australasia. Det handler om Australian PGA Championship.

Det er mange spillere fra Australien, der er i feltet, men europatouren har også flere spillere i feltet.

Blandt dem er den karismatiske englænder Andrew ”Beef” Johnston, der sluttede på 71. pladsen på Race to Dubai. Det er første gang, den 29-årige englænder er i feltet, og det var tæt på at blive en kort fornøjelse.
Han åbnede med en dobbeltbogey på 10. hul og efter et sløjt teeslag på 13. hul henvendte han sig til sin kæreste med meldingen, at han skulle ud derfra. Men kæresten overtalte ham til at fortætte.

- Jeg var tæt på at gå af banen efter 12. for at være ærlig. Det har været et frustrerende år, og jeg blev virkelig irriteret over fortiden. Men jeg talte med min kæreste, og hun sagde, at jeg bare skulle fortsætte. Det gjorde jeg, og jeg prøvede bare at holde mig i ro. Heldigvis fik jeg det vendt rundt, sagde Andrew ”Beef” Johnston efter runden til PGA Tour of Australasia

Første runde klarede han i 70 slag og han fulgte fredag op med en anden runde i 69 slag. Samlet er han i -5 på ottendepladsen.

Turneringen føres af den forsvarende mester Cameron Smith i -9 et slag foran Marc Leishman og Jake McLeod. Der er flere australiere med I toppen. På fjerdepladsen I -7 er Matt Jager, Dimitrios Papadatos og Christopher Wood.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer