Friuge fra LPGA giver bonus for Santander Divisionen | Golf.dk
Nicole Broch Larsen er i spil til at vinde på LPGA

Friuge fra LPGA giver bonus for Santander Divisionen

16/06 - 2017 | Martin Rahbech

Nicole Broch Larsen kunne godt spille på Blythefield Country Club i Michigan ved Meijer LPGA Classic i denne uge. Men hun tager en lille planlagt pause fra LPGA, så hun stiller lørdag og søndag op hjemme i Hillerød Golfklub i Santander Divisionen.
Det var ikke en del af sæsonplanen, at hun skulle hjem til Hillerød for at redde point til sit hold i Santander Divisionen, men nu er hun klar til at gøre en forskel for sin klub.

- Det var ikke planlagt, at jeg skal være hjemme i denne weekend for at spille division. Det er rent tilfældigt, men min plan var at spille fire uger i USA, og så tage hjem for at holde pause i denne uge. Jeg har slappet af og set familien, og så er det ret fedt, at der er hjemmekampe i divisionen både lørdag og søndag, fortæller Nicole Broch Larsen til Golf.dk

Hun er hjemme med god selvtillid, som hun håber at vise frem i weekenden. Hun har spillet seks turneringer og klaret fem cutts.

- Jeg er kommet fint fra land, og i sidste uge spillede jeg nok noget af det bedste jeg har spillet i to år, og jeg føler helt bestemt, jeg godt kan være med. Jeg savner selvfølgelig min familie og min kæreste, men ugerne går hurtigt. Selvfølgelig vil det være noget andet, hvis jeg havde misset fire cuts på stribe, men jeg trives med at spille i USA, og jeg har også fundet sammen med nogle spillere, og vi er gode til at være der for hinanden, og det er også fedt, at Emily er kommer derover, siger Nicole Broch Larsen.

Efter de fire uger i USA i denne omgang venter så hjemmekampe i Santander Divisionen lørdag mod Smørum og søndag mod Furesø.

Status i østkredsen er, at Smørum topper med tre point efter de to første runder med Hillerød og Furesø med to point og Simon’s med ét point.

I damernes vestkreds er Vejle alene i spidsen efter to sejre i de to første kamp. På andenpladsen ligger FH Horsens og Aalborg med to point, mens Sønderjylland ligger uden point.

Hos herrerne er status i vestkredsen, at oprykkerne fra Brønderslev topper med fire point, mens Gyttegård og Aalborg følger med point og Holstebro uden point.
I østkredsen er det også en oprykker, der har gjort rent bord i de to første runder med fire point. Kokkedal og Søllerød følger med to point, mens Furesø er uden point.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer