Friedrichsen og Leth-Nissen holder sig i top-10 | Golf.dk
Amalie Leth-Nissen er tre slag fra toppen i Tyskland.

Foto: Brian Rasmussen

Friedrichsen og Leth-Nissen holder sig i top-10

31/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Det gode spil, der havde bragt Amalie Leth-Nissen på fjerdepladsen efter første runde af German Girls' Open, fortsatte på anden runde på Golf Club St. Leon-Rot. Den 14-årige landsholdsspiller gik for anden dag en 71'er. Fredag var det et slag bedre end St. Leon-banen, men ikke godt nok til at holde fast i sin placering. 

Samlet rykkede talentet fra Hjortespring til -4, og det rækker til en delt 10. plads halvvejs gennem turneringen. Der er kun tre slag op til førstepladsen, som bliver delt mellem Emilie Paltrinieri og nummer 29 på amatørernes verdensrangliste, Lily May Humphreys.

Leth-Nissen har stadig gode chancer for at gøre sig gældende i weekenden, og det samme gælder Anne Normann på 20. pladsen. Seks birdies førte til en runde i 68 slag, -4, hvilket var godt nok til at vinde 35 placeringer i stillingen. Hun er to under par samlet og to slag foran Natacha Husted, som for anden dag i træk spillede lige op med par og er på 37. pladsen.

Her kan du se de tre øvrige danske pigers placeringer.

I German Boys' Open lå Sebastian Friedrichsen på førstepladsen ved dagens start, og den 16-årige drengelandsholdsspiller lod sig ikke hæmme af at have hele feltets øjne i nakken. På Red Course fulgte han op med en 70'er, to under par, for at nå til -6 samlet. 

Det flotte spil til trods blev han overhalet. Irlands Luke O'Neill stormede til tops med en 66'er, som bragte hans total til -9. Han fører med to slag ned til tyskerne Philipp Katich og Felix Krammer, mens Friedrichsen følger som en af fire spillere på fjerdepladsen. Han er tre slag fra toppen og den eneste af de danske deltagere, som for alvor er med i medaljekampen. 

Rasmus Bofill spillede også en flot anden runde. Med kun en enkelt bogey tilbagelagde han de 18 huller i 70 slag. Det gav et spring frem til 23. pladsen i par.

Fem øvrige danskere deltager i turneringen syd for Heidelberg. Du kan se deres scores her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer