Friedrichsen og Ejlersen spiller med om sejren | Golf.dk

Friedrichsen og Ejlersen spiller med om sejren

06/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Det er ikke usædvanligt, at amatører blander sig i topstriden på ECCO Touren, men i Aalborg Golf Klub har de danske professionelle slet ikke kunnet måle sig med deres amatørkollegaer ved Thisted Forsikring Championship.

Efter 36 huller er syv danskere i top-15, og seks af dem har ikke mulighed for at modtage pengepræmier. 

Det er fortsat Sebastian Friedrichsen og Anders Emil Ejlersen, som er nærmest toppen. Efter deres runder i 67 slag onsdag gik de begge banen et slag under par på andendagen. Det giver fem under par og en delt fjerdeplads.

Der er tre slag op til Magnus Haraldur på førstepladsen. Islændingen vandt sæsonens første turnering på Nordic League og satte kursen mod titel nummer to med en 66'er, som bragte ham til -8, et slag foran norske Elias Bertheussen.

Med i kampen om sejren er også amatørverdensmesteren John Axelsen. Talentet fra Sorø lavede to eagles på banens bagni og skrev under på 67 slag. Samlet er Axelsen på sjettepladsen sammen med hjemmebanespilleren Hamish Brown. De er fire under par og fire slag fra førstepladsen.

Malthe Tandrup Laustsen gik en 70'er for anden dag i træk og er på 11. pladsen i -2, mens Victor Sidal Svendsen deler 13. pladsen i -1 med den bedste professionelle dansker, Oliver Hundebøll Jørgensen.

Top-45, når man trækker amatører fra, klarer cuttet på ECCO Touren. De spiller en så markant rolle i Aalborg, at hele 66 spillere er klar til finalerunden. Cuttet faldt i +8. 36 danskere sikrede sig en starttid fredag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer