Fremgang og stilstand for Danmark ved junior VM | Golf.dk

Fremgang og stilstand for Danmark ved junior VM

19/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Andendagen ved Toyota Junior Golf World Cup, det uofficielle verdensmesterskab for juniorer, blev en hel del bedre for danskerne end tirsdagens udlæg. Kollektivt gik de Chukyo Golf Club, Ishino Course i par.

Bedst gik det Sebastian Friedrichsen, den eneste af Danmarks fire repræsentanter, der var med til at vinde turneringen i 2018. Den 16-årige fra Asserbo lavede eagle på dagens sidste hul og kom rundt to under par. I det individuelle regnskab rykkede han frem til 28. pladsen i +1, hvilket er 11 slag fra førstepladsen.

August Thor Høst lavede fem birdies under sin runde i 72 slag (+1). Han er fire over par samlet og på 38. pladsen.

Mikkel Schmitts 72'er kom ligeledes til at tælle med til holdscoren, mens Jamie Tofte Nielsens 73 slag blev sorteret fra. De ligger henholdsvis nummer 41 og 43. 

Samlet gav det par, og det var en stor forbedring i forhold til første runde, men ikke nok til at rykke Danmark fri af 14. pladsen. Uganda er fortsat eneste land under danskerne i tabellen. 

I +10 har Danmark 29 slag op til førstepladsen. Den overtog Sydafrika med en suveræn anden runde i 14 under par. I -19 fører de med et slag ned til Spanien, mens de japanske værter er nummer tre i -13.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer