Fredgaard henter international topplacering | Golf.dk
Individuelt er Karen Fredgaard i top-10 i Canada.

Foto: Brian Rasmussen

Fredgaard henter international topplacering

19/03 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Med sine blot 17 år er Asserbos Karen Fredgaard stadig relativt ny blandt den internationale amatørelite, men i Italian International Ladies Amateur Championship slog hun for alvor sit navn fast. 

Efter tre runder på Donnafugata Golf Resort var det danske talent kun tre slag fra førstepladsen, og det var også afstanden til toppen efter søndagens afgørende 18 huller. 

Fredgaard brugte 75 slag og sluttede samlet seks slag over par. Kun to spillere var bedre over fire dage. Det er hendes bedste resultat nogensinde i en international turnering.

Der var flere danskere i aktion på Sicilien. Sofie Nielsen lukkede af med en fornem runde i 70 slag, som sendte hende frem på niendepladsen i +8. Louise Markvardsen kom rundt i en 74'er og sluttede på 23. pladsen i +15. Det blev til en delt 31. plads for Smilla Sønderby, mens Sophia Carlsen blev nummer 43. 

Hos herrerne på Acaya Golf Club sluttede Gustav Frimodt og Søren Lind side om side i +11 efter finalerunder i par 71. Det gav et spring frem til 24. pladsen. Oliver Jespersen brugte et slag mere og sluttede samlet i +16 på 42. pladsen.

Link til damernes resultat. 
Link til herrernes resultat.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer