Fredericia-hold kåret som årets kollegagolfere | Golf.dk
Fredericia Isoleringspuder vandt Kollegagolf 2017.

Foto: Privat

Fredericia-hold kåret som årets kollegagolfere

26/09 - 2017 | Pressemeddelelse

Turneringen Kollegagolf – den årlige golfturnering arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund i samarbejde med Dansk Golf Union og Olsen Tours – fejrer i år 10-års jubilæum. Og efter endnu en god sæson med en fin deltagerfremgang på hele 27 hold i forhold til sidste år, blev turneringsvinderne fundet ved finalestævnet, der blev spillet under høj sol på den fynske golfbane på Blommenslyst Golfklub fredag den 22. september.

Det blev et mixhold fra Fredericia (Fredericia Isoleringspuder) bestående af Pia Emilie Rasmussen og Flemming Rasmussen, der med 71 point kunne løbe med titlen som årets bedste hold i Kollegagolf – og 1. præmien på et rejsegavekort til en værdi a kr. 11.000,-.

Det var en meget tæt finale, og andenpladsen gik til et hold med 70 point – nemlig holdet J & J, der består af Jan Sederholm og Jesper La Cour. Tredjepladsen gik til holdet Ipsen og Co – bestående af Carl Thrane Andersen og Rune Kristensen – der tilsammen fik 69 point.

Udover de tre bedste hold blev der også uddelt præmier for dagens længste drive, som gik til Henrik Bak fra holdet ”The Sjølunds”. Der var også en præmie til ’Nærmest hullet’, og den gik til Ole Nielsen fra ”Team Nivå”.

Dansk Firmaidrætsforbund tee’er igen bolden op til Kollegolf fra maj til september i 2018. Alle klubgolfere med gyldigt DGU-kort (eller tilsvarende), gyldigt EGA handicap og amatørstatus er velkomne til at deltage i turneringen – og til at få nogle hyggelige timer på golfbanen med sin makker, samtidig med at man møder andre golfspillere på nye baner.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer