Fowler indleder sæsonen på førstepladsen | Golf.dk
Rickie Fowlers seneste sejr kom i Honda Classic i februar.

Foto: Getty Images

Fowler indleder sæsonen på førstepladsen

12/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

PGA Touren har allerede været i både Californien og Asien i det, der bliver kaldt 2018, men Rickie Fowler har først indledt sin nye sæson denne uge i Mexico. Det lader til, at den snart 29-årige nummer 10 i verden har samlet kræfter siden en skuffende 26. plads i Tour Championship, for efter 36 huller i OHL Classic at Mayakoba er han på en delt førsteplads.

Vejret har drillet, og derfor har de førende spillere en lang søndag i vente, hvor man vil forsøge at afvikle to runder på El Camaleon Golf Club. Det kan gå hen at blive yderst interessant, for som tingene står nu, ligger tre spillere lige i toppen, og kun to slag skiller de første 10 navne i tabellen.

Fowler, som er på jagt efter karrierens femte titel på PGA Touren, ligger lige med Patton Kizzire og Patrick Rodgers i -10. Begge går ind til finaledagen med håb om at vinde på PGA Touren for første gang.

Kampen om at få bolden i hul i færest slag er kun en del af udfordringen, for der er mere dårligt vejr i udsigt, og det kan komme til at skabe nye forsinkelser.

Fowler, feltets højest rangerede spiller, deltager i den mexicanske turnering for at opfylde et medlemskrav fra PGA Touren, men turen sydpå har vist sig at være en behagelig opplevelse.

- Det er svært ikke at have det godt sådan et sted, hvor man kan hænge ud på stranden, slå benene op og slappe af, sagde han ifølge AP.

Hvornår han har haft tid og mulighed for det, kan man kun spekulere over, for efter at have spillet sin anden runde færdig lørdag morgen, sad han dagen igennem i klubhuset, mens regnvejrsafbrydelserne forsinkede afviklingen så meget, at de førende aldrig nåede på banen igen.

Det gør de forhåbentlig søndag, og selvom der er lang vej til det 72. hul, er chancerne for en amerikansk vinder overvældende. Russell Knox fra Skotland er eneste spiller i top-10, som ikke repræsenterer Stars & Stripes.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer