Fowler har speederen i bund i Honda | Golf.dk
Rickie Fowler er på vej mod sin fjerde sejr på PGA Touren.

Foto: Getty Images

Fowler har speederen i bund i Honda

26/02 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Med en afsluttende birdie strammede Rickie Fowler det greb, han i løbet af lørdagen havde taget om Honda Classic. Den 28-årige amerikaner har ikke vundet på PGA Touren siden september 2015, og han har ikke høstet en titel siden Abu Dhabi tidligt i 2016.

Siden dengang er et af professionel golfs største trækplastre blevet mere og mere marginaliseret på banen, mens vennerne Dustin Johnson, Jordan Spieth, Justin Thomas med flere har badet sig i succes, men på PGA National ligner Fowler igen den mand, der sluttede i top-5 i alle fire majors i 2014.

Lange, lige drives gjorde, at Fowler undgik store problemer, selvom jernslagene ikke var som ønsket, og efter fem birdies kunne han skrive under på en bogeyfri 65'er. Lagt til de to første dage i 66 kan verdens nummer 14 se frem til forfremmelse mandag. En totalscore i -13 giver fire slag ned til den nærmeste forfølger, hvor man finder engelske Tyrrell Hatton.

Englænderen var ikke blandt de 100 bedste i verden på denne tid sidste år, men siden har karrieren taget fart. Takket være andenpladsen i Scottish Open, sejren i Alfred Dunhill Links Championship, andenpladsen i DP World Tour Championship og tredjepladsen i Dubai Desert Classic er han nu fremme i top-20 med et nyt topresultat på vej.

Tidligt i karrieren døjede Hatton med et eksplosivt, ofte selvdestruktivt temperament, men i takt med, han har fået følelserne under kontrol, er resultaterne blevet bedre. Eller måske er det den anden vej rundt. under alle omstænigheder var der ikke nogen grund til at blive hidsig lørdag, hvor han kunne nøjes med 66 slag på par 70 banen. 

I -9 har Hatton to slag ned til kvintetten med Martin Kaymer, Sean O'Hair, Wesley Bryan, Gary Woodland og Emiliano Grillo på tredjepladsen.

I årets første weekendrunde viste Søren Kjeldsen også gode takter. På hul to missede den 41-årige dansker sit par putt fra en meter, men de næste otte huller spillede han fire under par. Desværre tog banen de fire slag tilbage med doublebogeys på hul 11 og 17, så runden endte i +1, 71 slag. Dermed tabte han fire placeringer og er nummer 59 i +1 inden finalerunden.

Kjeldsen sigter højere end det, men efter en sæsonstart med fire missede cuts er ethvert skridt i den rigtige retning et stort skridt. Et klaret cut er positivt, og positivt er det også, at han har produceret fire birdies hver dag. Med syv slag op til top-10 kommer Kjeldsen højst sandsynligt ikke til at få et resultat med fra Florida, som rykker voldsomt på listerne, men måske kan det give et mentalt skifte, som kan tages med til Dell Match Play i Mexico.  

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer