Fowler fortsætter det suveræne spil | Golf.dk
Rickie Fowler skal fortsætte sine gode drives hvis det skal blive til en sejr på TPC Scottsdale

Foto: Getty Images

Fowler fortsætter det suveræne spil

03/02 - 2019 | Jakob Schmidt

Rickie Fowler var igen på pletten og leverede endnu en 64'er på sin vej til en samlet score på -20. Det er specielt fra teeboksen, at publikumsfavoritten Fowler imponerer og han har i alt ramt 30 ud af 42 fairways indtil videre i Waste Management Phoenix Open.

- Hvis han bliver ved at drive sådan her, så bliver han svær at nå, siger Justin Thomas, som i denne uge deler hus med Fowler. Thomas er også selv med helt fremme, men med to bogeys i gårsdagens runde og en samlet score på -15 er der fem slag op til hans velspillende roommate.

Helt nemt bliver det ikke, hvis Rickie skal løfte sit femte trofæ på PGA Touren. Den rutinerede og brandvarme Matt Kuchar ligger nemlig på 2. pladsen efter en bogey-fri tredje runde i 65 slag. Det giver ham en samlet score på -16.

- Jeg spillede med Rickie de første to dage - og han spiller rigtig godt. Det er helt sikkert ham, man skal gå efter at slå, og specielt hvis han fortsætter med at være i samme form. På den anden side føler jeg også at jeg er i god form, siger 40-årige Kuchar, som allerede har vundet på PGA Touren i år til Sony Open.

Det skulle heller ikke blive første gang, hvis at Fowler smider sejren ud i skraldespanden. De sidste seks gange han er gået ind til en finalerunde på 1. pladsen, har han som regel skuffet ved at aflevere et scorekort på over par. Kun én gang er det blevet til en sejr.

Det kan være at den nu 30-årige Fowler er blevet bedre til at afslutte sine turneringer, men uanset hvad bliver det en spændende finalerunde som han spiller søndag aften kl. 18.45 dansk tid.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer