Fornemt rookie-arbejde fuldført | Golf.dk
Så er Austin Cook meldt ind på PGA Tour som en spiller, der skal holdes øje med

Foto: Getty Images

Fornemt rookie-arbejde fuldført

20/11 - 2017 | Martin Rahbech

Så er der en rookie meldt ind som en central spiller på PGA Tour.

26-årige Austin Cook har spredt erfaring fra PGA Tour, men nu er han officielt rookie og vandt i sæsonens fjerde turnering i fornem stil The RSM Classic.

Austin Cook har været i front siden fredag og havde tre slags forspring inden finalen. Trods et enkelt treeputt og en bogey, så vandt Austin Cook efter en finalerunde i 67 slag og en total i -21 med fire slag til J. J. Spaun, der spiller sin anden sæson på PGA Tour, på andenpladsen.

Det var en meget solid turnering for Austin Cook, der på de 72 huller blot noterede to bogeys.

- Mit mål for i år var at vinde Rookie of the Year. Og jeg er godt på vej. Det var fjerde turnering med mit tourkort, og det er rimelig imponerede, hvis du spørger mig, konstaterede Austin Cook til pgatour.com

Det var i alt hans 14. turnering på PGA Touren, men nu er der mange i vente ikke mindst Masters, PGA Championship og Players Championship.

Lidt længere tilbage i stillingen var en anden stor præstation. Brandt Snedeker spillede sin første turnering siden juni på grund af en skade i brystbenet, og det helt centrale for 36-årige Snedeker var at spille 72 huller uden store fysiske gener.

- Jeg er så lettet, som jeg kan være, når jeg kommer tilbage fra en skade. Jeg er klar til at arbejde videre på vestkysten, sagde Brandt Snedeker til PGA Tour.
Med vestkysten hentyder han til CareerBuilder Challenge i januar, og han planlægger at spille fire turneringer i træk derefter.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer