Formstærk Tinning med på PGA Tour Champions | Golf.dk
Steen Tinning havde en fin turnering ved PGA Tour Champions.

Foto: Getty Images

Formstærk Tinning med på PGA Tour Champions

08/02 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Steen Tinnings første sæson på den europæiske seniortour (nu Staysure Tour) resulterede i to sejre og andenpladsen på pengelisten. Året efter blev han nummer 10. Til sammenligning har de tre seneste år været magre med slutplaceringer mellem nummer 25 og 31 og indtægter af en størrelse, der er svære at få til at række. Desuden er drømmen om en plads på den lukrative PGA Tour Champions endnu ikke blevet indfriet.

Måske bliver 2018 året, hvor den 55-årige dobbelte europatourvinder finder tilbage til sit bedste spil. I hvert fald er sæsonen startet positivt i det amerikanske. Takket være nogle svingændringer og hårdt arbejde er Tinning blevet nummer fem og tabte et omspil i to turneringer på West Florida Golf Tour.

Nu venter så årets første store opgave, for mandag gik Tinning to under par og sluttede på andenpladsen i kvalifikationen til Boca Raton Championship. Det rakte til en plads i PGA Tour Champions-turneringen med 1,6 millioner dollars på højkant.

Feltet tæller blandt andre Bernhard Langer, Miguel Angel Jiménez, John Daly, David Toms og Colin Montgomerie, men Tinning får ikke helt så prominent selskab fra start. Fredag skal han spille med Lance Ten Broeck og Tommy Tolles i dagens sidste bold klokken 18.00 dansk tid.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer