Footjoy Tour-S er udviklet på touren | Golf.dk
Tour-S

Foto: Footjoy

Tour-S

Foto: Footjoy

Tour-S

Foto: Footjoy

Tour-S

Foto: Footjoy

Footjoy Tour-S er udviklet på touren

18/03 - 2018 | Pressemeddelelse

Footjoy, som er førende inden for golfsko, har lanceret en helt ny skoserie, Tour-S. Tour-S er inspireret af de bedste spillere i verden og er udviklet til at give suveræn platformsstabilitet og ydeevne.

Med de mange innovative egenskaber og materialer, herunder FJ Launch Pods™, TPU Power Strap™ og den patentanmeldte lette PowerPlate-ydersål, er Tour-S resultatet af et mangeårigt samarbejde med nogle af verdens bedste golfspillere. Næsten to tredjedele af alle professionelle spillere bruger FJ-sko på de førende globale tours, og dette netværk hjalp derfor med at danne et klart overblik over, hvad golfspillere har brug for i deres sko til at kunne yde den bedst mulige præstation: kraft via stabilitet, præcision via støtte samt maksimal komfort. Tour-S lever op til alle disse krav og giver samtidig den uovertrufne kvalitet og et trendy design, som er standard i alle FJ-golfsko.

Tour-S PowerPlate-ydersålen giver en utrolig let, men stabil platform, der gør det muligt for spillerne at udnytte kraften effektivt under hele golfsvinget. PowerPlate bygger på et underlag af patentanmeldt Pebax®-polymer, der typisk er 20 procent lettere end andre polymerer, og har en integreret kulstofbundet fiberglasplade i mellemfoden og ni LaunchPods, som giver ekstra struktur, overfladeområde og jordgreb, så der opnås maksimal stabilitet.

Tour-S benytter en PU Fit-Bed med dobbelt dybde til at sikre komfort for underfoden hele dagen lang samt FJ’s eksklusive Premium Performance Leather (PPL), som giver førsteklasses design, finish og vandtæt beskyttelse. En række af verdens bedste spillere har allerede foretaget skiftet til Tour-S.

- Fra det øjeblik, jeg testede denne sko, vidste jeg, at den gav den perfekt blanding af komfort og stabilitet for mig, især på min venstre side som jeg bevæger mig gennem bolden med, udtaler Rafa Cabrera Bello.

- Det føles som en bredere platform end jeg er vant til, som om jeg er tættere på underlaget. Føles som en langt bedre stabil base, lyder det fra Kevin Kisner.

Tour-S er udstyret med FJ’s patentanmeldte PowerStrap, som er en formstøbt komponent, der er integreret i skoens overdel og giver fast støtte i den midterste del samt sideværts. SecureCollar- og ComforTongue-teknologier giver en sikker, præcis pasform runde efter runde.

Skoen kommer i fire farvekombinationer:

Hvid/Blå/Lime
Hvid/Lime
Sort/Rød/Hvid
Hvid/Grå/Orange

Vejledende udsalgspris: 2299 kroner.

Med Boa-lukning: 2449 kroner

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer