Flot udlæg af McIlroy, Winther og ... Faldo! | Golf.dk

Flot udlæg af McIlroy, Winther og ... Faldo!

12/01 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Årets første runde var hård ved nogle af de største navne i BMW SA Open. I gode betingelser var Ernie Els og Brandon Stone to over par, Andy Sullivan +6 og Retief Goosen to slag værre stillet. Det største navn af dem alle leverede til gengæld varen.
 
Efter en start med fire pars leverede Rory McIlroy fire birdies i træk, og efter en score i -5 er verdens nummer to kun et enkelt slag fra Trevor Fisher Jnr og Keith Horne på førstepladsen. De store navne vil uden tvivl forsøge at rette op på skaden fredag, men McIlroy lyder ikke som en mand, der har tænkt sig at lukke dem tilbage ind i kampen. 

- Jeg er tilfreds med 67, men jeg føler, at hvis vi får forhold som disse resten af ugen, så kan jeg gå endnu lavere, sagde nordireren til europatouren.
 
Tre danskere spiller med på Glendower Golf Club, og for Jeff Winther blev det en ganske glimrende start på 2017. Efter seks birdies og tre bogeys befinder han sig på en delt 13. plads i -3. Det er et enkelt slag foran 59-årige Nick Faldo.
 
Den seksdobbelte majorvinder har i mange år prioriteret sit job som kommentator på amerikansk tv frem for sin egen golf, og derfor optræder han selv kun sjældent med køller i hånden. Men torsdag viste englænderen prøver på fordums storhed, da han nøjedes med en enkelt bogey på den 6944 meter lange bane. I -2 deler Sir Nick 27. pladsen med blandt andre Darren Clarke.
 
- Det er hårdt arbejde derude. Jeg halter langt efter de her gutter, så jeg har 4-jern i hånden, når gutterne slår 9-jern. Jeg har været på en ny kur de seneste par måneder, og jeg har arbejdet på mit sving, så det er rart at slå nogle gode slag, sagde Faldo til europatouren.
 
Efter en skidt start fik også Lucas Bjerregaard spillet sig to under par efter 15 huller, men to sene bogeys sendte ham tilbage til cutgrænsen par. Den har den tidligere vinder Morten Ørum Madsen tre slag op til efter en åbningsrunde i 75 slag.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer