Flot udlæg af Joachim i Australien | Golf.dk
Joachim B. Hansen er nummer nummer 353 i verden og Danmarks fjerdebedste golfspiller efter fem stærke måneder.

Foto: Getty Images

Flot udlæg af Joachim i Australien

30/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Rejsen fra København til den australske Gold Coast er mere end 15.000 kilometer lang og forbundet med ikke uvæsentlige udgifter. Derfor kan et misset cut gøre ekstra ondt på spillere som Joachim B. Hansen, som til daglig prøver at få finanserne til at række på challengetouren.

Der spilles to turneringer på europatouren i denne uge, og derfor er der blevet plads til den 27-årige dansker i Australian PGA Championship på RACV Royal Pines Resort. Hansen, som ikke formåede at tilspille sig et europatourkort på Q-School, ser ikke ud til at lade den sjældne mulighed gå til spilde, for han fik en god start på turneringen tidligt torsdag.

Fire birdies og en bogey gav en runde i 69 slag, og den placerer ham på en 15. plads kun tre slag fra de førende. Skulle Hansen vinde, ville det naturligvis sende ham tilbage til europatouren på fuld tid, men den opgave bliver ekstraordinært krævende trods det gode udlæg.

Feltets to bedste spillere, Sergio Garcia og Marc Leishman, deler nemlig tredjepladsen i -5. Fem spillere kom i mål i den score, og blandt dem er også 58-årige Peter Senior. De er et enkelt slag fra førstepladsen delt mellem Adam Bland og Jordan Zunic i 66 slag.

Lasse Jensen, feltets anden dansker, er i overhængende fare for at misse cuttet for anden uge i træk og gå på juleferie uden en euro indtjent til Race to Dubai. Første runde løb op i 77 slag, og fra 142 pladsen har Jensen fem slag op til cutgrænsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer