Fleetwood jagter første PGA Tour-sejr i Florida | Golf.dk
Tommy Fleetwood kan hente sin første sejr på PGA Tour søndag.

Foto: Mike Ehrmann/Getty Images

Fleetwood jagter første PGA Tour-sejr i Florida

01/03 - 2020 | Kasper Ørkild

Gik man under par på tredje runde af The Honda Classic i Florida, så havde man en god dag på PGA Tour natten til lørdag.

Her fører Ryder Cup-spilleren Tommy Fleetwood efter en runde i -3 på tredjedagen. Dermed har han overhalet Brandan Steele, Luke Donald og Lee Westwood, som fredag lå som de markant titeludfordrere på leaderboardet.

Tommy Fleetwood har endnu ikke vundet en PGA Tour-turnering. Derfor lurer den første triumf på den anden side af Atlanterhavet i baghovedet på englænderen. 

- Det er nok et ekstra skridt i min karriere. Jeg skal ikke stå at lyve og sige, at jeg er ligeglad. Det betyder noget. Jeg vil vinde alle steder, og PGA Tour er et af de steder, hvor jeg ikke har vundet endnu, siger Tommy Fleetwood til PGA Tours hjemmeside.

Den 29-årige har ellers vundet en del gange i sin karriere. Det er blevet til fem sejre på European Tour, hvoraf to af dem var i de pengetunge Rolex Series-turneringer. 

Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen var begge med ved The Honda Classic. Men danskerne missede begge cuttet med ét slag.

I den kommende uge spilles Arnold Palmer Invitational på PGA Tour, og her er hverken Bjerregaard eller Cappelen med.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer