Fire søstre spillede i samme turneringer | Golf.dk
Amalie Leth Nissen og Cecilie Leth-Nissen havde selskab af deres tvillingesøstre Amalie Leth-Nissen og Cecilie Leth-Nissen i weekenden i Haderslev Golf Klub

Fire søstre spillede i samme turneringer

07/08 - 2018 | Martin Rahbech

13-årige Amalie Leth Nissen og 15-årige Cecilie Leth-Nissen er et par etablerede spillere i DGU’s juniortrup og profiler hjemme i Hjortespring Golf Klub. De var begge i aktion i Haderslev Golfklub ved DGU Elie Tour piger. Men i Girls Only rækken dukkede et par Leth-Nissen’er mere op.

Marie Leth-Nissen og Sofie Leth-Nissen er tvillinger på 11 år.  Med i Haderslev Golfklub var også Christian Leth-Nissen, der er far til pigeflokken.

- De yngste havde en rigtig fin dag. Det der fyldte hos dem var hyggen og fællesskabet. For de to store handler det mere om 
performance. En hyggelig dag opvejer ikke et dårligt resultat for dem, fortæller Christian Leth-Nissen til Golf.dk

Det var så en rigtig god dag for Amalie Leth-Nisssen, der vandt DGU Elite Tour piger. Så det var en god dag for hele familien.

- De to ældste ser ikke op til hinanden på samme måde, som de har gjort før. Men de matcher hinanden godt, og de er gode til at skubbe og motivere hinanden. De yngste er jo lidt flasket op med golf, og de bliver fanget lidt af hyggen. Vi vil jo gerne have, de laver noget, som de synes er sjovt. Var det noget andet en golf ville de jo være fint, men det er lidt bekvemt for os, at de er fanget for golf, siger Christian Leth-Nissen.

Hvordan det så udvikler sig med Marie og Sofie Leth-Nissen, der bliver 12 år til september, er jo ikke til at sige.

- Da Amalie var et halvt år yngre end dem, spillede hun sin første divisionsmatch. Lige nu synes de, golf er sjovt. Golf er jo også en sport, der kræver noget ekstraordinært, hvis man vil være god, så vi må se, hvordan det udvikler sig, siger Christian Leth-Nissen.

Link til resultaterne ved turneringerne

User Comments:

  • Navneforvirring

    08/08 - 2018 | Kim Strømstad

    Hej Martin Rahbech, det ser ud til, at "sætternissen" har haft gang i at rode rundt med navnene i denne artikel. Hvad hedder tvillingerne egentlig? Mvh. Kim ;-)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer