Fire danskere videre til weekenden | Golf.dk
Trods en skuffende anden runde ligger Oliver Hundebøll til at avancere to pladser på Road to Mallorca, hvor han denne uge er nummer 72.

Fire danskere videre til weekenden

11/10 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der var seks danskere til start ved Stone Irish Challenge på Headfort Golf Club, og efter kniven har skåret den værste halvdel fra, er der stadig fire rød-hvide tilbage i kampen om de 200.000 euro i samlet præmie. 

+2 blev grænsen for at avancere, og de fire resterende danskere er en hel del nærmere bunden end toppen  af stillingen, når tredje runde indledes lørdag.

Spanske Emilio Cuartero Blanco har lagt sig i spidsen i -9, og med en score i -1 er Marcus Helligkilde bedste dansker. Han brugte 73 slag under dagens runde og mistede 15 placeringer i stillingen. 

På 32. pladsen er han et slag foran Jeppe Huldahl og Oliver Hundebøll på 38. pladsen. For anden dag i træk spillede rutinerede Huldahl lige op med banens par, mens nyprofessionelle Hundebøll havde svært ved at leve op til den lovende åbningsrunde i 69 slag. Han faldt ned til 38. pladsen i par efter en 75'er.

Peter Launer Bæk var på vej mod samme score, men to sene bogeys sendte ham ned til cutgrænsen. Det var alligevel en god dag for fynboen. Han startede dagen som nummer 95 og spillede sig med til weekenden med en runde to under par.

Nicolai Tinning bevægede sig den anden vej. Han var i par efter første runde, men fredag faldt han ned til 78. pladsen i +4. Det var et slag bedre end amatøren Kasper Nylands total efter to runder.

Link til stilingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer