Fire danskere i top-20 på challengetouren | Golf.dk

Fire danskere i top-20 på challengetouren

09/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Mark Haastrup var med i toppen for to uger siden, Rasmus Højgaard og Martin Leth Simonsen i sidste uge. Starten på årets challengetour har været pakket med danske topresultater, og intet tyder på, at den tendens bliver brudt i Prague Golf Challenge.

10 danskere er til start i den tjekkiske hovedstad, og fire er i top-20 efter første runde. Bedst gik det Benjamin Poke, som startede turneringen i højeste gear.

Syv birdies blev det til på de første ni huller, 29 slag på Prague City Golf. De sidste ni gik han i +1, og runden i 66 slag rækker til en delt sjetteplads. 

Fem spillere deler førstepladsen i -7. Når de kigger sig over skulderen, er der flere danskere på lur. Haastrup og Simonsen er ikke færdige med at imponere. Begge spillede banen fire under par og ligger delt nummer 10.

Også Rasmus Højgaard har fået et fint udgangspunkt for at forbedre den sjetteplads på pengelisten, som sidste uges delte andenplads førte med sig. Den 18-årige verdensmester lavede en håndfuld birdies og et par bogeys og ligger på en delt 18. plads i -3.

Nicolai Højgaard er også blandt de 64 spillere under par for de første 18 huller. I -1 er han delt nummer 45 med blandt andre Nicolai Tinning.

I par på 65. pladsen har Jeppe Huldahl, Marcus Helligkilde og Martin Ovesen også gode chancer for at klare cuttet, mens det ser noget sværere ud for Christian Gloet i +4.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer