Finsk sejr og skuffelse i Challenge Tourens finale | Golf.dk
Tapio Pulkkanen kan nu formelt kalde sig medlem af European Tour

Foto: Getty Images

Finsk sejr og skuffelse i Challenge Tourens finale

04/11 - 2017 | Martin Rahbech

Det hele på Challenge Tour 2017 blev afsluttet lørdag ved NBO Golf Classic Grand Final i Oman.

Clément Sordet vandt turneringen efter en finalerunde i 70 slag til en total i -15.

Finske Tapio Pulkkanen blev ranglistens samlede vinder, selv om det endte med en beskeden 35. plads i Oman var det altså nok til at forsvare den samlede førsteplads.

- Det er godt at være i historiebøgerne. Nogle store navne har vundet Challenge Tour ranglisten, og det med stor ære, jeg bliver en del af dem. Jeg har været her i mere eller mindre fire år, og det har været op og ned for mig. Selvfølgelig har det været mest op i denne sæson. Jeg håber, jeg kan fortsætte det næste år, men det har været en god træning, og jeg har forbedret mig så meget ved at spille på Challenge Tour, sagde Tapio Pulkkanen til europeantour.com

Men det blev også en finsk skuffelse. Oliver Lindell var nummer to inden finalen og sluttede han i top 2 ville kortet til europatouren være sikret. Men efter en finalerunde i 77 slag (+5) med de sidst fire huller i +4 endte han på syvendepladsen.

Morten Ørum Madsen gjorde ikke det store væsen og sig og sluttede sidst på 44. pladsen efter en finalerunde i +1. Han endte på 42. pladsen på Road to Oman.

Link til resultatet

Link til Road to Oman

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer