Finalerunden venter på Sage Valley | Golf.dk
Kristoffer Max og Rasmus Højgaard får værdifuld erfaring på Sage Valley

Finalerunden venter på Sage Valley

21/04 - 2018 | Martin Rahbech

Forventninger var store, og de er godt i gang med at blive indfriet ved Junior Invitational på Sage Valley.

Der er et imponerede set up. De to danskere sætter ikke et præg blandt de bedste i turneringen med verdens bedste juniorspillere, men det giver en god erfaring med tre runder i det flotte selskab.

Fredag spillede de deres anden runde. Rasmus Højgaard fulgte sin 78’er op med en 76’er. Med en total i +10 ligger han på 29. pladsen.

Kristoffer Max brugte 81 slag på sin anden runde og samlet ligger han på 45. pladsen i +16.

Hele feltet med 54 spillere er dog med på tredje runde, der sættes i gang 8.30 lokal tid.

Fredag var der flot besøg på Sage Valley, da Brooks Koepka aflagde visit. Koepka afslørede tidligere på ugen, at han gør comeback i næste uges Zurich Classic efter mere end tre måneders skadespause. Han havde tid og overskud til et besøge de mange juniorer på Sage Valley.

- Det er en fantastisk mulighed de har. De ved nok ikke, hvor godt de har det lige nu. Men når de bliver ældre vil de indse, hvor sejt det var. Der var ikke noget som dette, da jeg spillede som junior. Du har 54 fyre, som hænger ud her, og de er tæt på at blive gode venner. Du ser de venskaber der er på PGA Tour går tilbage til juniortiden, og det er begivenheder som denne med meget sjov, der bliver bygget videre på, sagde Brooks Koepka blandt andet ifølge Golfweek.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer