Feltets yngste vinder Players Championship. | Golf.dk
Si Woo Kim var cool, da det gjaldt, og han vandt Players Championship

Foto: Getty Images

Feltets yngste vinder Players Championship.

15/05 - 2017 | Martin Rahbech

Den yngste spiller i feltet viste ro og kvalitet, da det hele skulle afgøres ved Players Championship.

Den 21-årige koreaner Si Woo Kim spillede en fejlfri finalerunde ved Players Championship. Det var ingen bogeys og tre birdies holet fra fem meter, lidt over syv meter og fem en halv meter. De kom alle på forni, og han holdt stilen på bagni med ni gange par.
Samlet sluttede Si Woo Kim i -10 tre slag foran andenpladsen.

- Jeg var lidt nervøs, inden jeg spillede finalerunden. Men jeg kunne virkelig mærke, at mine slag føltes virkelig gode, og jeg kunne bare være mig selv. Det var derfor, jeg gjorde det så godt, sagde Si Woo Kim i mediecentret.
Si Woo Kim sikrede sig som 17-årig en plads på PGA Tour via Q-School, men han kunne på grund af sin alder ikke drage fordel af den, før han blev 18 år. Efter en lidt blandet entré på PGA Tour måtte han forbi Web.com Tour inden han rykkkede op  til 2016-sæsonen.

Han vandt Wyndham Championship i 2016 og sammen med denne sejr ved Players Championship er mange gode ting utvivlsomt i vente.

Der er dog den sag, at han skal aftjene den obligatoriske værnepligt i Sydkorea. Der er endnu ikke blevet besluttet hvornår, men det vil ske på et tidspunkt i løbet af de næste fem år, sagde Si Woo Kim.

Mens Si Woo Kim var en ung vinder, så var der også en mere erfaren vinder på den delte andenplads.

41-årige Ian Poulter spillede på en Major Medical Extension i denne sæson og havde 10 turneringer til at spille sig til en plads i resten af sæson. Den chance missede han. Men efter en ny gennemgang af resultaterne sikrede han sig pladsen resten af sæsonen, og denne uges præstation på TPC Sawgrass.

- Det har været en rutsjebanetur. Der er sket mange interessante ting de sidste  18 måneder, som ikke har være hjælpsomme i forhold til at spille golf. Der er stadig noget, vi skal arbejde på, men når jeg ser tilbage og reflektere på denne uge har det været en stor uge, sagde Ian Poulter.

Andenpladsen delte han med Louis Oosthuizen    

Sergio Garcia lignede også spiller, der kunne blande sig i kampen om sejren, men det var inden finalerunden, Den spillede han i 78 slag og endte på 30. pladsen.

Verdensetter Dustin Johnson sluttede på 12. pladsen, og det var hans bedste resultat ved Players Championship, som han spillede for niende gang.

User Comments:

  • Tillykke til Si Woo Kim og Poulter, men....

    15/05 - 2017 | Morten Buckhøj

    ...er der nogen, der kan forklare mig hvordan Ian Poulter kom med i feltet i første omgang, for det kan da ikke være på grund af hans Medical.... Når en spiller som eksempelvis Søren Kjeldsen, der har et fuldt kort og ligger meget bedre på WR ikke kom ind, undrer det mig. Men der er jo sikkert en eller anden kategori, han har kvalificeret sig via.... Morten B.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer