Fejlfri Broch Larsen kigger frem | Golf.dk
Nicole Broch Larsen er i spil til at vinde på LPGA

Fejlfri Broch Larsen kigger frem

25/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

I sin stadig spirende karrieren på LPGA Touren har Nicole Broch Larsen spillet tre turneringer, og hun er nået med til weekenden i dem alle. Slutplaceringer som nummer 60, 47 og 65 har dog ikke kastet det store af sig til pengelisten, og derfor er den 24-årige fra Hillerød blot nummer 128 for sæsonen.

Denne uge er verdens bedste damer taget til Michigan for at spille LPGA Volvik Championship vest for Detroit, og efter sin første runde ligger Broch Larsen til at få en god portion af de 1,3 millioner dollars med fra Travis Pounte Country Club.

70 slag skulle den danske LET Player of The Year 2015 bruge, og den kom i stand ved 16 bundsolide pars og to birdies. I skrivende stund svarer den score til en delt 17. plads med tre slag op til førstepladsen.

Denne uge spiller Emily Pedersen sin første turnering som medlem af LPGA Touren, men der var ingen debutnerver at spore fra verdens nummer 131 på første arbejdsdag. Efter tre birdies og to bogeys kunne hun aflevere en 71'er, og det giver en foreløbig 29. plads. Halvdelen af feltet mangler stadig at tage hul på turneringen, men med sin runde i -1 er den 21-årige godt på vej til at klare cuttet.

Feltet tæller også Therese O'Hara, men hun går først på banen i jagten på årets tredje klarede cut klokken 20.05 dansk tid.

Link til stillingen.  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer