Fed sæson på ECCO Tour venter | Golf.dk
Frederik Andersen ser frem til at spille med holdet i finalespillet i Santander Divisionen

Fed sæson på ECCO Tour venter

19/12 - 2017 | Martin Rahbech

En ny sæson banker på døren for de danske professionelle, og mange åbner døren for Nordic Golf League og ECCO Tour på deres program.

ECCO Tour præsenterede i sidste uge deres sæsonplan, og Frederik Andersen ser frem til udfordringerne.

- Det er et fedt program, de har lagt på mange fede baner. Der er en hulspilsturnering og flere nye formater, som jeg ikke helt ved, hvad kommer til at indeholde, men jeg ser frem til sæsonen, siger Frederik Andersen til Golf.dk.

Han spillede i 2017 på en fuld kategori i sin første sæson som professionel, og han sikrede sig med en 41. plads på Golfbox Nordic Golf League Ranking en plads i den nye sæson.
Her håber han at bygge videre på sin rookiesæson. 

- Jeg gik jo ind til sidste sæson med et mål om ikke at have så mange mål. Jeg skulle jo finde min plads som professionel og finde mit niveau. Nu skal jeg prøve noget mere og komme et trin op af stigen, men jeg skal primært spille ECCO Tour og Swedish Golf Tour, men vil også prøve at kvalificere mig til andet og nok også prøve Q-School til europatouren til efteråret, som jeg jo ikke prøvede i år, fortæller Frederik Andersen.

Han fyldte mandag 25 år og har blandt andet erfaring fra fire år på college senest tre år hos Baylor University, inden han vendte tilbage til Danmark og turnede pro til 2017-sæsonen.
I sin store karriereplan sætter han et konkret mål og tidsplan.

- Hvis jeg nu sidder her om tre år uden et kategori er det nok slut med min golfkarriere, og jeg skal finde noget andet at lave, men jeg tror på og træner på, jeg kan tage det næste skridt, siger Frederik Andersen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer