Farvel og IKKE på gensyn | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er stærkt spillende.

Foto: Getty Images

Farvel og IKKE på gensyn

09/10 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Nanna Koerstz Madsen har spillet drømmegolf på Symetra Tour og er rykket op på LPGA Touren i løbet af sæsonen – men i disse dage er hun tilbage for en kort bemærkning.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 17 i Symetra Tour Championship (Symetra Tour)
Nanna Koerstz Madsen har for længst bevist, at hun er for god til at spille på Symetra Tour, da hun allerede har kvalificeret sig til LPGA Touren før sæsonens afslutning. Lige nu er hun dog i gang med at spille sæsonfinale på Symetra Tour, og hun gør det fint indtil videre. Den danske stjerne indtager 17. pladsen med blot to slag op til top 10 inden finalerunden. Det bliver hendes sidste Symetra Tour-turnering i år – og forhåbentlig får hun ikke brug for at runde den amerikanske lillesøstertour igen fremover.

2. Nicolai Tinning
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i Race to Himmerland (ECCO Tour)
Nicolai Tinning er godt kørende for tiden, og i Race to Himmerland satte han en tyk streg under den gode formkurve. Tinning lagde yderst uheldigt fra land med en triplebogey, men derfra fik han godt styr på spillet. Han fik produceret 16 birdies og to eagles i løbet af de tre runder og sluttede blot et enkelt slag efter vinderen Ludwig Nordeklint.

3. Kasper Sørensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i Race to Himmerland (ECCO Tour)
Kasper Sørensen skulle bruge en god finalerunde for at holde sin spinkle etslagsføring hele vejen gennem finalerunden – men sønderjyden fik desværre ikke snøret sækken. Trods en birdie på allersidste hul nåede Sørensen ikke at fange svenske Nordeklint, men det ændrer ikke på, at den delte 2. plads er et fremragende resultat i ECCO Tourens sæsonfinale.

4. Puk Lyng Thomsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i French International Ladies (amatør)
Puk Lyng Thomsen har leveret en perlerække af flotte resultater på internationalt plan, men har aldrig prøvet at stå øverst på sejrsskamlen. I hvert fald ikke før denne weekend. For i French International Ladies gik Thomsen en suveræn finalerunde i 64 slag og satte de to øvrige titelbejlere godt og grundigt til vægs.

5. Steen Tinning
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 20 i Dutch Masters (European Senior Tour)
Steen Tinning slår sine folder på European Senior Tour, hvor han krydser klinger med mange tidligere topspillere på den europæiske scene. Og Tinning gør det fint. I Dutch Masters besatte han 20. pladsen og kan stadig nå at avancere fra den samlede 26. plads, som han p.t. indtager på seniortourens pengeliste.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer